2777
2789

دوستمو میگم رو یه پسره کراش زده بد جور چندین روزه فقط راجب اون با من حرف میزنه 

دوست دارم بهش بگم بابا ول کن کل زندگیت شده این پسره اشتباه منو نکن اعتماد نکن 

ولی میترسم ناراحت شه یا بدبرداشت گنه 

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

باهاش صحبت کن رک و تمام تجربه هاتو بگواما کنارش باشبعضی موارد هستن که تا خود اون آدم تجربه نکن نمی‌ف ...

خودش میدونه همه تجربیات منو 

دقیقا منم باهات موافقم تا خودش تجربه نکنه نمی‌فهمه البته دختر قویه ضربه بخوره هم از پسش بر میاد 

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش میدونه همه تجربیات منو دقیقا منم باهات موافقم تا خودش تجربه نکنه نمی‌فهمه البته دختر قویه ضربه ...

دقیقا درسته 

شاید اگر خود شما هم جای دوستتون بودین 

الان همین رفتار رو میکردین 

من قشنگ درکش میکنم 

الان که گفتی و کار خودش می‌کنه 

اجازه بده بره و تجربه کنه و یاد بگیره بعضی وقتا هم لازمه که آدم اشتباه کنه 

اگر شد و به وصال رسید و انتخاب درست داشت که چه خوب و اگر هم نشد و هر چیزی قوی تر میشه 

ولی لطفاً تو این مسیر کنارش باش و به عنوان کسی که داره با عقل و منطق به این قضیه نگاه می‌کنه 

اگر دیدی داره راهی می‌ره که درست نبست 

جلوشو بگیر 

دقیقا درسته شاید اگر خود شما هم جای دوستتون بودین الان همین رفتار رو میکردین من قشنگ درکش میکنم الان ...

اره دقیقا من راهی جز اینکه کنارش باشم ندارم 

ممنون از حرفات💗

بنظرم چیزی نگو چون فکر میکنه داری حسودی میکنی بزار خودش تجربه کنه

ن بابا چرا اینجوری فک کنه ؟😂😐😐🤨