2777
2789

واقعا چه خانواده هایی پیدا میشه

ببخشید یه کم طولانیه😁😁

مادرشوهرم هیچ رفت و امدی با خانواده‌ش نداره. ما تهرانیم ولی خانواده‌ش سمت خرم ابادن. طوری که حتی واسه عروسی ما هم دعوتشون نکرد هیچکدومو.

شوهرم قضیه دعواشونو تعریف کرد واسم شاخ دراوردم.

مادرشوهر من خیلی بی سرزبونه خانواده شوهرش میزنن تو سرش کلا اصلا نمیتونه جواب بده زبون نداره.🤦‍♀️

شوهرم میگه وقتی بچه بوده میرن خونه مامان مامانش بعد اون موقع مادرشوهرم سر برادرشوهرم حامله بوده (الان فکر کنم کلاس هشتم ایناس دقیق نمیدونم)

پدرشوهرم اینا رو میزاره اونجا میره اهواز واسه کار که از اونجا جنس اینا بیاره.

خانواده مادرشوهرم از پدرشوهرم بدشون میومد کلا سر همین خیلی عصبانی بودن🤦‍♀️

شوهر من هی اذیت میکرده یهو از روی این تراس (نیم طبقه) میوفته پایین روی گلدونای توی حیاط دستش میبره و گلدونا همه میشکنن. داییش یهو با کشبده اینو میزنه که چرا انقدر اذیت میکنی.

مادرشوهر من هم حامله بوده شروع میکنه داد و بیداد که واسه چی بچه رو میزنین به جای اینکه ببینین سالمه یا نه دستش بریده میگیری میزنیش. شوهرم بفهمه فلان میکنه و اینا... مامانشم پسردوست از اینا که میگن همه دخترام بمیرن یه تار مو از سر پسرم کم نشه🚶‍♀️😢

ورمیداره مادرشوهرم و شوهرم رو میندازه بیرون. اونا هم تو شهر دیگه اون زمون میمونن تو خیابون پدرشوهرم هم اهواز بوده.

دیگه مادرشوهرم میره بیمارستان دست شوهرمو بخیه کنن تا شب میمونن اونجا که پدرشوهرم برسه پیششون.

دیگه هم کلا تا الان باهاشون قهر میکنن.

😶🫠

وقتی شوهرم داشت تعریف میکرد اصن نمیتونستم باور کنم. اخه اصن لرا دختر دوستن... خرم ابادیا انقدر مهربونن که کسی رو از خونشون بیرون نمیکنن. کی میتونه با بچش ابن کارو کنه؟

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه ها میدونم حرفم بی ربطه ولی چیکار کنم با گوشی منبع درامدی داشته باشمخسته شدم از بیکاری

نمیدونم

اگر زبان بلدی کارای ترجمه فیلم و اینا بگیر

اگر میتونی ادمین شو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجب.  به شهر و قومیت نیست.   اگه کینه و حسادت تو دل ادم باشه همه کاری ازش برمیاد!    مادرشوهرت چقدر گناه داشته 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

من خودم لرم همه جا ادو خوب و بد پیدا میشه اصولا لرا اینکارو نمیکنن اما پیش اومده بلاخره

اصن لر هیچی

مادر که هست برادر که هست

چطوری دختر حاملشونو تو یه شهر غریب انداختن بیرون

اونم درصورتی که دست بچش بخیه میخواست بعد اینا به جای اینکه ببرنش بیمارستان با سیلی زدن تو صورتش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عجب. به شهر و قومیت نیست. اگه کینه و حسادت تو دل ادم باشه همه کاری ازش برمیاد! مادرشوهرت چقدر ...

بابا هم از خانواده خودش شانس نیاورده هم از خانواده شوهر

سنش زیاد نیست ولی چهره‌ش بالا میخوره انقدر حرصش دادن

ولی شوهرش خوبه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیز دلم 🥰چه داستانی داشتن آ

با افتخار لرم و درست میگی اینحا بیشتر پسر دوست دارن 

ولی مردمش خیلی منطقین 

این مورد که پسر و عروسو بیرون کرده یه مورد خااااص بوده 😵🤣

ربطی به هویتش نداشته 

💖
بابا هم از خانواده خودش شانس نیاورده هم از خانواده شوهرسنش زیاد نیست ولی چهره‌ش بالا میخوره انقدر حر ...

حالا با شما خوب هست؟ 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

عزیز دلم 🥰چه داستانی داشتن آبا افتخار لرم و درست میگی اینحا بیشتر پسر دوست دارن ولی مردمش خیلی منطق ...

جدی؟ اخه لرا که دختردوستن

منم از سمت پدری لرم

فامیلای بابام واسه دختراشون جونشون در میاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40