2777
2789
عنوان

بیماری کودک خسته شدممم

121 بازدید | 17 پست

بچم باز مریض شده آبریزش بینی گرفته چه شربتی خوبه که بدتر نشه پلارژین خوبه یا یه شربت دیگه ویروسیه به نظرتون یا اگه شربت دیگه ای خوبه راهنمایی کنید اسپری دهانی میشناسید واسه از بین بردن ویروسی چیزی اگه تو گلوشه بزنم که بیشتر نشه لطفا راهنمایی کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عناب دود کن بو کنه

هرجا میری شلوغ پلوغه یا یکی سرماخورده است ی حبه سیر با سنجاق جلو لباسش ببند خیلی تاثیر داره نگیره از کسب

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

پلارزین کیدز که کلا بی ضرر و بی عوارضه و جزو داروهای همیشگی و تجویز عادی دکترا هست تو سرماخوردگی بچه‌ها.

اما خب بسته به علائمش داروهای دیگم میده که اونا رو نباید سر خود بهش بدی

منم دوتا دخمل دارم بزرگه چون خوراکی و اینارو رعایت کردم از نوزادیش سیستم ایمنیش قویه.

ولی دختر کوچولوم چون رعایت نکردم مدام مریض میشه 

و اشتباهم این بود هربار بلافاصله بردم دکتر و کلی دارو دادم بچه خورد واسه همین بدنش ضعیف تر شد(بلایی که سر خودمم آوردم)

دیگه چند وقتیه اگه بچه خیلی اذیت نباشه درمان خانگی میکنم البته اگه خیلی اذیت نباشه

چهار تخم و نشاسته 

چرب کردن کل بدن با روغن زیتون مخصوصا زیر گلو و سینه

اینا برا سرفه 

ولی اگه سینه شد صدا بده و بد باشه میبرم دکتر که اذیت نشه 

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 
منم دوتا دخمل دارم بزرگه چون خوراکی و اینارو رعایت کردم از نوزادیش سیستم ایمنیش قویه.ولی دختر کوچولو ...

والا منم خیلی حساسم شربت ایمونس و اسپری بینی کلداماریس میزنم اصلا تعجب کردم آبریزش گرفت 

سرفه اینا نداره خداروشکر فقط آبریزش از صبح داره می‌خوام رعایت کنم بدتر نشه 

ای بابا علائمش چیه با چی شروع شد؟

یه کم سردرد. بینیم گرفته البته من هموز روز دومم داداشم و شوهرم زودتر گرفته بودن همش سرفه میکنن

من یه سوراخ بینیم وصل شده به ابشار نیاگار اون یک وصل شده به کویر لوت🤣🤣🤣

یه کم سردرد و ضعف

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه کم سردرد. بینیم گرفته البته من هموز روز دومم داداشم و شوهرم زودتر گرفته بودن همش سرفه میکننمن یه ...

پسرم هیچی نداری وای آبریزش داره اگه چیز دیگه ای بود تا الان اون یکی علائمش شروع میشد ن؟