2777
2789
عنوان

بچه ها یه لحظه میشه بیاید تروخدا دارم بدبخت میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 28 پست

خب نوشته قبل از اینکه بخوای ثبتنام کنی واسه کنکور ۴۰۵یابعدش باید انصراف بدی. خب انصراف بدی از دانشگاه میتونی شرکت کنی دیگه

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              
خب نوشته قبل از اینکه بخوای ثبتنام کنی واسه کنکور ۴۰۵یابعدش باید انصراف بدی. خب انصراف بدی از دانشگا ...

منم همینو حس میکنم انگار قبول کرده

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره این احتمال هم هست

آخه خط آخرش گفته اگه میخوای کنکور بدی باید انصراف قطعي بدی 

یعنی اون چرته؟

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
خب نوشته قبل از اینکه بخوای ثبتنام کنی واسه کنکور ۴۰۵یابعدش باید انصراف بدی. خب انصراف بدی از دانشگا ...

انصراف قطعی یعنی چیکار کنم؟

منم همینو حس میکنم انگار قبول کرده

بنظره من که قبول کرده. گفته انصراف قطعی بدی میتونی شرکت کنی

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              
‌نه هستم،،،میگم شماره کسی نداری ک ی مشاور خوب باشه بلد باشه؟

نه ندارم بلد نیستم 

شما یکی که کاربلد باشه رو نمی‌شناسی؟ 

ببخشید وقتی میگه انصراف قطعي بدید یعنی چی 

دیشب تا صبح از ترس سکته کردم باورت میشه 

تا صبح ده بار بیدار شدم