2777
2789

بچه ها من درخواست لغو محرومیت  کنکور داده بودم این جوابی هست که اومد یعنی قبول کرده یا نه؟ 

میتونم کنکور ۴۰۵ رو بدم؟ 

با سلام
پذيرفته شدگان تمام دوره هاي پزشكي - دندانپزشكي - داروسازي و دامپزشكي - اعم از رايگان و غيررايگان و همچنين پذيرفته شدگان تمام دوره هاي آموزش رايگان (شامل دوره هاي روزانه - محروم - فرهنگيان/تربيت معلم - بورسيه) رشته محلهاي پذيرش با آزمون سال 1404 - چه در دانشگاه يا موسسه قبولي ثبت نام كرده و چه ثبت نام نكرده باشند - اجازه شركت مجدد در آزمون سراسري سال 1405 را ندارند. اين داوطلبان در صورت تمايل به شركت مجدد در آزمون سراسري سال 1405 و بعد از آن - بايد قبل از شروع زمان ثبت نام نوبت اول آزمون - از دانشگاه يا موسسه قبولي انصراف قطعي دهند. 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
آروم باش نترس بگو جواب انتخاب رشته ات چی بوده ؟

تروخدا بگو به نظرت الان گفته میتونم شرکت کنم یانه؟ 

از متنش چی متوجه شدی؟

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آروم باش نترس بگو جواب انتخاب رشته ات چی بوده ؟

روزانه قبول شدم اما اصلا رشته ای که من میخواستم نبود 

دارم میمیرم از ترس 

سرم داره میترکه

روزانه قبول شدم اما اصلا رشته ای که من میخواستم نبود دارم میمیرم از ترس سرم داره میترکه

احتمالا ک نه قطعا سال بعد نمیتونی کنکور بدی ببخش منو حال تو رو درک میکنم چون خودمم همین حسو داشتم میفهممت

خیلی برام سخته اینو بهت بگم ها ولی احتمال زیاد محرومی از سال بعد

الان تو متن کارشناس زده در صورت تمايل به شرکت مجدد کنکور ۴۰۵ باید انصراف بدی 

بخون خطای آخرو

احتمالا ک نه قطعا سال بعد نمیتونی کنکور بدی ببخش منو حال تو رو درک میکنم چون خودمم همین حسو داشتم می ...

۴۰۶ رو میتونم بدم؟