2777
2789

تو حرفاشون کلی بهم کنایه میزنن

قبلا ب شوهرم میگفتم ک برا خواهرش پول بریزه میرفتیم خونش برنج روغن قند نون مرغ همه چی میبردیم..شوهرش معتاد بود ولی خواهرشوهرم خودش شاغل بود

بعد فهمیدم خانم هر روز میاد مغازه شوهرم پولای نقدشو میبرده یه سال میدونستم و چیزی نگفتم تا اینکه بچم میخواست دنیا بیاد شوهرم گف پول ندارم لباس یرا بچه یخرم خلاصه منم دلم سوخت اصرار نکردم دو سه تیکه لباس حراجی گرفتم...بعد همون روز خواهرش زنگ زد ب زور ازش ده میلیون گرف...منم انقد عصبی شدم زنگ زدم جاریم انقد خواهرشوهرامو نفرینشون کردم با اون وضعیت پا ب ماه بودم خیلی دلم شکست منی ک بارداری ب شدت سختی داشتم هر روزش مثل شکنجه بود برام شوهرم حاضر نشد برا بچمون یه تیکه لباس بخره و برا خواهرش اینطورکرد..از اون روز من شدم آدم منفور خانواده شوهرم..باهاشون دیگه رفت و آمدی ندارم ولی قهر هم نیستیم ولی وقتی تو جمعشونم انقد جو رو سنگین احساس میکنم حالم بد میشه اضطراب میگیرم

شوهرم هیچ وقت پول تو جیبی بهم نمیداد حتی پول لباس و کرایه من مث احمقا میگفتم ب خواهرت کمک کن اونم دو دستی بهش پول میداد...دلم میسوخت بچه دارن و شوهرش معتاده همیشه میگفتن زندگیشون ب سختی میگذره ولی همش ب خاطر این جلو ما میگفتن چوپ میدونستن من چقد احمقم و زود دلم میسوزه...

خلاصه پشت دستمو داغ کردم تا عمر دارم دلم برا کسی غیر از خودم نسوزه..از اون روز زدم تو کار خرج کردن علاقم ب شوهرم خیلی کم شده خیلی..چون هیچ وقت منو اولویت قرار نداد هروقت چیزی ازش خواستم انقد مظلوم نمایی کرد ک خجالت میکشیدم چیزی بخوام شرمندم نشه نکو پولاشو حای دیگه خرج میکرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی ت خرج نکردی اونم عادت کرد وقتی همش گفتی ب خواهرت کمک کن اونم عادت کرد

برا خودم هر وقت میگفتم میگفت ندارم باور میکنی هشت سال سر هم چهار دست لباس نخریدم..خیلی هم بحث میمردیم سر این خرج نکردناش ولی نمیدونستم داره جای دیکه ای خرج میکنه و خواهرش داره تیغش میزنه

الانم هنوز به خواهرش پول میده؟

ن از اونموقع ن دیگه... گفتم من هیچ وقت حلالش نمیکنم شوعرم برا من و بچه هام خرج نکنه بره بده ب بقیه ان ظاالله خدا خودش تقاص کارتونو بده...همین خواهرش چند سال پیش من با شوهرم سر اینکه برامون خرج نمیمنه بحثم شد باهام دعوا کرد ک مگه غذا براتون نمیاره گفتم من مگه خونه بابام گشنه بودم ک فقط غذا بخوام خسته شدم از بس تن خودم و بچه هام لباس کهنه خواهرام و بچه هاشو پوشوندم..همین خواهرش مدام میگف دوباره بچه دار شو گفتم شوهرم نمیتونه خرجی یه بچه رو بده چرا بچه دوم بیارم ...بچم هنوز دو سالش بود اونموقع..گفتم تو خودت بین بچه هات ده سال اختلافه بعد میای ب من میکی بچه دار شو ..خلاصه خیلی بحث کردیم ..هیچ وقت ب شوهرم نگفتن ب زنت پول بده لباس براش بخر فقط ب من میکفتن قناعت کن