2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک یوسف پیامبر

206 بازدید | 21 پست

اسرائیلی هایی ک الان تو اسرائیل زندگی میکنن  همه از نسل فرزندای یعقوبن؟ بعد تو فیلم نشون میده اینا جای دیگ زندکی میکردن بعد اومدن کنعان یعقوب میگفت صاحبان اصلی کنعان فلسطینیان هستند ینی ریشه اصلی جنگ اسرائیل و فلسطین میتونه مهاجرت خانواده یعقوب ب کنعان باشه؟تورو خدا نسخره نکنید فقط برام جالبه بدونم خب😂😂😂

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینطوری ک‌ تو‌گفتی همه تقصیرا افتاد گردن یعقوب😂 بعد اینا مهاجرت کردن رفتن نیل پیش یوسف، هفتاد سال پیش برگشتن و جنگ راه انداختن😁

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

آخر فیلم نشون میده دوتا از پسرای یعقوب به اسم شمعون و یهودا بهم دیگه میگن ، در آینده کسی از یوسفیان نخواهد بود بلکه از یهودا و شمعونی ها خواهد بود که واقعا هم همین شد . همین پسرش یهودا هم اول فیلم نشون میده ، از بابت تصاحب زمین فلسطینی ها با اونها دعوا می‌کنه و کتک می‌زند اونها رو 

سرزمین فلسطین اول برای یه ودیان بوده سر یک جنگ که نمی دونم اسمش چی بوده ی هود ها از فلسطین اخراج میشن و ......

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

نه، اسرائیلی‌های امروزی همشون از نسل یعقوب (اسرائیل) نیستن.

در ابتدا ۱۲ قبیله از فرزندان یعقوب بودن که بعدها پخش و آمیخته شدن با اقوام دیگه.

یهودی‌های امروز ترکیبی از بازمانده‌های اون قبایل و افرادی هستن که در طول تاریخ به یهودیت گرویدن.

یعقوب و خانواده‌اش از سرزمین “حران” به کنعان مهاجرت کردن.

اون زمان کنعان در دست اقوام بومی بود که بعدها “فلسطینی‌ها” یا نیاکانشون اونجا موندن.

بنابراین ریشه تاریخی درگیری اسرائیل و فلسطین خیلی قدیمی‌تر از دولت‌های امروزیه.

اما جنگ فعلی ریشه مذهبی، سیاسی و سرزمینی داره، نه صرفاً مهاجرت خانواده یعقوب.

ن عزیزم ریشه جنگ اینکه کلن یهودیا خیلی لجوجن واسه همین خدا برتری ازشون گرفت وگرنه انسان ها اگه خدا ت ...

نه دیشب احر فیلم ی پسر اومد پیش یعقوب گفت پسرات گوسفنداشونو اوردن تو زمین‌ما چرانیدن اعتراض کزدم منو کتک زدن گفتن ما صاحب کنعانیم بعد یعقوب گفت کی گفته ما صاحب کنعانیم صاحبان اصلی فلسطینیان منم با خودم‌گفتم این بی رحمی الانشون ریشه تو گذشتشون داره چون دلشون میخاد همه چیو صاحب بشن

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

نه دیشب احر فیلم ی پسر اومد پیش یعقوب گفت پسرات گوسفنداشونو اوردن تو زمین‌ما چرانیدن اعتراض کزدم منو ...

دقیقا میگم که کلن لحوج خود خواه هستن اینا کلن یه فرقه هم دارن به اسم کابالا که بزرگ‌ترین انحراف یهودیت میگن کل دنیا برای ما بقیه برده ما 

فرزندان حضرت یعقوب همه رفتن مصر 

بعد رفتنشون یه قوم دیگه اونجا ساکن شدن برای قرن ها

و قرن ها بعد فرزندان یعقوب برگشتن کنعان، هر دو قوم باهم زندگی کردن

فراز نشیب زیاد داشتن تااا اینکه بعد اسلام اون منطقه به دست مسلمانان افتاد و مردمش مسلمون شدن

یه عده فرار کردن پراکنده شدن جاهای دیگه 

از قبل هم یه ودی تو جاهای دیگه تو دنیا بوده

الان یه ودی های کشورهای دیگه اومدن میگن چون ما یه ودی هستیم اینجا مال اجداد ما بوده

درحالی که خب احدادِ یهو دی خودشون اکثرا مسلمون شدن

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

اینم برا من سواله که چطور حضرت یعقوب با دو تا خواهر ازدواج کرد؟؟به مادر یوسف گفت که وقتی اومدم پیش چاه دیدمت و بهت علاقه مند شدم درحالی که قبلاً زن داشت یعنی پیامبرا هم اینجوری بودن؟