2777
2789
عنوان

دیگه نمازامم نمیخونم

170 بازدید | 19 پست

از وفتی بابام مرده 

دارم به زور زندگی میکنم

همش با خودم در حال جنگم 

اگه ترسو نبودم خودم میکشتم😔

دارم له میشم 

قلبم داره میترکه 

با همه در حال جنگم

گاهی خودم میزنم به دیوانگی 

چو در وفاتت نمردم،چه لاف عشق زنم؟ که خاک برسر من باد ومهربانی من. 🖤بابا💔

نماز بخون آرومت میکنه 

همونطوری ک منو آروم کرد 😔

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نیت آرامش شما و روح پدر عزیزت آیه الکرسی میخونم

ممنون عزیزم 

کاش خوب بشم

کاش خدا به نشونه بفرسته 

نماز بخون آرومت میکنه همونطوری ک منو آروم کرد 😔

نمیتونم 

خیلی سخته 

از خودم متنفرم 

من لایق بدترین چیزا هستم 

نمیتونم خیلی سخته از خودم متنفرم من لایق بدترین چیزا هستم

خدا بهت صبر تحمل بده  

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

بندگی و عبادت حق، سبب رشد و كمال و خير و سعادت و حيات طيبه و به دست آوردن بهشت است.

كلام نورانی حضرت امام صادق عليه السلام بيان می كند كه:

بدان كه او محتاج خدمت تو نيست و بی نياز از عبادت و دعای توست، و اين كه تو را خوانده است از روی فضل و كرم اوست، تا در حق تو رحمتی نمايد و از عقوبت خويش دورت نمايد و از بركات رحمت بسيارش بر تو نازل گرداند، تو را به راه (جلب) رضايتش رهنمون گردد و در مغفرت را به رويت بگشايد.

مصباح الشريعة: 87، باب 39؛ بحار الأنوار: 81/ 230، باب 16، حديث 3.

منبع: شرح دعای کمیل علامه حسین انصاریان.

جلوه هایی از رحمت و مهربانی واسعه الهی:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7657611

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
عزیزم خدا رحمتشون کنهاز امام زمانت کمک بگیرهر جا خسته و درمانده شدی نماز استغاثه به امام زمان علیه ا ...

هیچ کدوم بهم کمک نکردن😔

عزیزم نماز خوندن یا نخوندن، نه نفع برای خدا داره نه ضرر، اون ما هستیم که نفع و ضررش رو میبینیم

به این روایت دقت کن

پیامبر (ص) فرمودند: ای فاطمه جان؛ هر مرد و زنی که به نماز اهمیت ندهد و نسبت به نمازش سستی بورزد، خداوند او را به پانزده بلا دچار می کند: شش بلا در دنیا، سه بلا در وقت مُردن، سه بلا در قبرش، سه بلا در روز قیامت!

بلاهای دنیوی

1- خداوند متعال برکت را از عمر او برمی دارد؛

2- برکت از رزقش دور می شود؛

3- سیمای صالحان از صورتش محو می گردد؛

4- در برابر عمل خوبی که انجام می دهد، پاداشی نخواهد داشت؛

5- دعایش به آسمان بالا نمی رود؛

6- از دعای صالحان و خوبان نیز فایده ای نبرده و بهره ای به او نمی رسد.

بلاهای هنگام مرگ

1- با ذلت و خواری می میرد؛

2- گرسنه از دنیا می رود؛

3- تشنه می میرد، به طوری که اگر آب همه ی رودهای دنیا را بنوشد، باز تشنه است.

بلاهای قبر

1- خداوند فرشته ای را بر او مسلط می کند تا شکنجه اش دهد؛

2- قبرش تنگ و در فشار خواهد بود؛

3- قبرش تاریک می شود.

بلاهای روز قیامت

1- خداوند فرشته ای بر او مسلط می کند تا او را به صورت به زمین بکشاند، در حالی که تمام خلایق به او نگاه می کنند؛

2- در هنگام رسیدگی به اعمال و حسابش سختگیری می شود؛

3- خداوند به او نظر رحمت و لطف نمی کند و او را پاک نمی گرداند و این عذاب دردناکی برای او خواهد بود.

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
عزیزم نماز خوندن یا نخوندن، نه نفع برای خدا داره نه ضرر، اون ما هستیم که نفع و ضررش رو میبینیمبه این ...

نمازی ک تغییری در آدم ایجاد نکنه رو نمیخوام 

من همیشه با کارام باعث بدبختیش شدم و آخرش باعث مرگش😔

اینطور نگو 

معطن باش پدرت راضی نیس ب این حرفا آروم باش سعی کن خودتو آروم کنی 

😔

عزيزم،اول از همه خدا رحمت كنه پدرتو. 

دوم اينكه مرگ حقه. همه يه روز ميميريم. ربطي نداره چون پدرت رو از دست دادي نمازتو ديگه نخوني. 

دليل نميشه با هر سختي كه سراغمون بياد سريع با خدا قهر كنيم كنه. 

نمازتو از امشب شروع كن. ترك نماز بزرگترين گناهه. ولش نكن عزيزم

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.