2777
2789
تهرانم این تزریق خون و ازمایشات فقط بیمارستان میرزاکوچک خان و بیمارستان ارش هست.خیلی تلخه خدا واسه د ...

آخی عزیزم...وحشتناکه وافعا

من شیرازم .ینی میگی از قبل اقدام برم دکتر آمپول کی میزنن؟من تازه شروع کردم به اقدام

این ک گفتی نشنیده بودم .توی همه بیمارستانا هست؟خودت کجایی عزیزم؟

کار متخصص های پریناتولوژی هست .دکترایی که فوق تخصص بارداری پرخطر هستن خیلی پیگیری میکن انواع ازمایش و خیلی میرسن ب جنین .من هرهفته سونومیشدم قبل تزریق خون سریع دکترم فهمید بندناف بچم دچارمشکل شد درش اورد.دکترای معمولی اهمیت نمیدن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخی عزیزم...وحشتناکه وافعا من شیرازم .ینی میگی از قبل اقدام برم دکتر آمپول کی میزنن؟من تازه شروع کر ...

یه ازمایش ساده خون میگیرن میگن که مشول خون داری خدای نکرده سقط میکنی یان.اسمش ازمایش کومبس غیرمستقیمه

آن شالله میرم تهران پیگیری جدی می‌کنم .../. من الان چن روزه عقب انداختم .. اگه حامله باشم اولین کار ...

روگام 28هفته و بلافاصله بعد زایمان میزنن ولی خب کافی نباشه دوزش خدای نکرده میشی مثل من.بپرس ببین دکترت میدونه تیتراژ کومبس چیه انجام میده ازمایشگاه یا ن.توی تهران ب این بزرگی دوتابیمارستان سرویس میده ب امثال من 

روگام 28هفته و بلافاصله بعد زایمان میزنن ولی خب کافی نباشه دوزش خدای نکرده میشی مثل من.بپرس ببین دکت ...

مرسی عزیزم ک اینقدر راهنماییم کردی ... آن شالله کارایی ک گفتی انجام میدم حتی اگه لازم باشه میرم تهران ... آن شالله ب سلامتی کنجدت ب خوشی ب دنیا بیاد 

مرسی عزیزم ک اینقدر راهنماییم کردی ... آن شالله کارایی ک گفتی انجام میدم حتی اگه لازم باشه میرم تهرا ...

ممنون عزیز دلم درپناه خدا باشه نی نی راحت زایمان کنی سلامت بیاد بقلت

ممنون ماریانا جانم ... خیلی عزیزی .... حامله نیستم ولی خودمو دلخوش کردم/// همش حس پریود دارم 

منم حس پریود داشتم روز پریودم لک قهوه ای دیدم دردپریود بود خفیف تر ولی خب حاملم😆.سرکاری بود پریود نشدم😂

ممنون عزیزم ... میگم همنیکه حامله شدی آمپول می‌زنی یا ماهای آخر 

هفتم به بعداینهمه به خودت تلقین نکن سقط میشه من همیشه میگم زایمانم راحته زایمانام همشون راحته ولی رگامو بزن ماه هفتم به بعدباماما هم مشورت کن هیچی نمیشه

من همون نی نی ک سقط شد دکترا گفتن خونت منفی بوده چرا آمپول نزدی بعدش یه آمپول واسم زدن ک ۲۰۰ تو من ه ...

عزیزم منم گروه خونیم O هست یک بار سقط داشتم ولی دلیلش گروه خونیم نبود بعد سقط خود بیمارستان امپول برام تزریق کرد اسم این امپول که میگی روگام هست که بلافاصله بعد سقط و حتی بعد زایمان باید استفاده بشه برای ما که منفی هستیم .اشتباه میگن باعث میشه بچه دار نشی چون دقیقا برعکسش اتفاق میوفته اگه نزنی دردسر ساز هست

میدونم روزای خوبم میرسه