2777
2789
عزیزم من نفهمیدم چی گفتی ... پس چرا سقط داشتی ب خاطر خون بوده

اره عزیزم.باید ازمایش تیتراز کومبس بدی.اگه تهرانی برو بیمارستان میرزاکوچک خان مخصوص خانومها با بارداری پرریسک هست مثل ارهاش منفیا و ......

من همون نی نی ک سقط شد دکترا گفتن خونت منفی بوده چرا آمپول نزدی بعدش یه آمپول واسم زدن ک ۲۰۰ تو من ه ...

اطلاعاتم کامل نست ینی اصطلاحات پزشکیشو نمیدونم ولی خب ب خاطر اینکه اگر rh خونت با خون بچه یکی نباشه .بعد موقع زایمان ممکنه مخلوط بشن ک این خوب نیس نمیدونم باعث چی میشه😃

ببخشید خیلی ناقص گفتم.ولی فکر نکنم ربطی داشته باشه آمپول ب نازایی.بعدم بچه اول میگن طوری نیست از دوم ب بعد حتما باید بزنی وگرنه مشکل پیش میاد اینطور شنیدم.

خانما اگر اشتباه گفتم تصحیح کنید😶

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من 3تاسقط کردم تازه فهمیدن که دوز امپول روگام که میزدن برام کافی نبوده بعدش خیلی بدبختی کشیدم توی حاملگی از ناف من ب بندناف بچم خون تزریق میکردن پشت گوش ننداز دختر حتما پیگیری کن

اطلاعاتم کامل نست ینی اصطلاحات پزشکیشو نمیدونم ولی خب ب خاطر اینکه اگر rh خونت با خون بچه یکی نباشه ...

بهش میگن ناسازگاری خونی یا ارهاش.سرمن اومده واسه اولین بچه چیزی نیس سربچه های بعدی دهن ادم سابیده میشه😂😂😂😂

یا خدا ترسیدم... منم منفی ام که... منفیا گناه دارن چرا؟

دکترمن بیشعور بود زحمت نداد بخودش ی ازمایش ساده بگیره ببینه دوز روگام کافی بود یا نه 3تابچم سقط شد تازه فهمیدن چنین ازمایشی بگیرن

پس بگو چرا قبلی ک بفهمم چیه گروه خونیم شوهرم همش میگفت خدا کنه oمنفی نباشی😕

بارداری و سقط واسه منفیا مخصوصا او سخت تره من مشکلاتم شدید حاد شد کارم رسید ب تزریق خون از طریق ناف.واسه هیچ کس پیش نیاد حتی دشمنم.خیلی احتیاط کن پیش متخصص بارداری پرخطر برو زیرنظرش حامله شو ی کم حساسیت داشتن بدنیست من زدم ب بی خیالی اینجوری شد

اینم که هماتوم پشت جفت دارم مثل جنازه همش درازمیکشم شیاف استفاده میکنم😂😂😂😂

عزیزممم بارداریات سخته همش .ولی ب لحظه هاب شبرین بعدش می ارزه.مامان منم سر خودم و داداش بزرگم ک نمیدونم چجوری بوده نپرسیدم.ولی سر داداش کوچیکم همش مثل شما خوابیده بود.من اون موقع فکر میکردم کلا زنای حامله میخوابن.یه دفه ی زنی دیدم فرقون داشت میبرد با اون شکم گندش .دهنم باز موند😂

با مامان خودم مقایسه ش کردم دیدم قابل هضم نیس کلا

این ک گفتی نشنیده بودم .توی همه بیمارستانا هست؟خودت کجایی عزیزم؟

تهرانم این تزریق خون و ازمایشات فقط بیمارستان میرزاکوچک خان و بیمارستان ارش هست.خیلی تلخه خدا واسه دشمنمم نیاره.هرهفته ناف سوراخ میکردن خون تزریق میکردن از هفته 19تا35.دیگه گفتن رگ بندناف خوب خون نمیرسونه بخاب زایمان کن35هفته سزارین شدم

عزیزممم بارداریات سخته همش .ولی ب لحظه هاب شبرین بعدش می ارزه.مامان منم سر خودم و داداش بزرگم ک نمید ...

😂😂😂😂.من بارداری هام پرریسک هست چون خونم حساس شده بخاطر دوز کم روگام.خدا واسه هیچ کس نیاره