2777
2789

صحبت ازونجایی شرو شد ک من گفتم هرشب چت کنیم

اون گفت چت زمان زیادی میبره

اون موافق تماس هست

من پرسیدم چرا از چت فراری هستی

اون ناراحت شد از حرفم

نمیدونم چکار کنم که جذب چت با من بشه

هر روز تا هفت سر کار هست، بعدشم یه پروژه هایی رو انجام میده

تو راه برگشت از خونه تماس میگیره 

خدا رو چه دیدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم که شاغل شدم یه مدته  حوصله تلفنی حرف زدنم ندارم 

واقعا چت کردن وقت تلف کردن وفتی همدیگه رو شناختید 

یه تفرسح جایگزین چت کن

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

نزدیک چهل هستیم هردواخه پس چطور همو بهتر بشناسیم

از مرد چهل ساله انتظار چت داری؟؟؟؟

بابا الان ۲۰ ساله هاشم نمیتونن چت کنن بیشتر تماسو دوس دارن 

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
دورهشهر دیگست

هرچی 

واقعا از آذم خسته توقع داری یک شاعت بشینه باهات چت کنه 

از هم زده میشید 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

ارهانگشتر اوردنیه مدت دیگه عقد هستکارش شهر دیگه هست

اها خب پس بنظرم زیاد گیر نده ببین چت واقعا اتلاف وقته که خیلی انرژی بیخودی از ادم میبره

هرشب ویدیوکال کنین هم تصویری همو میبینین هم حرفاتونو میزنین این خیلی بهتره

هرچی واقعا از آذم خسته توقع داری یک شاعت بشینه باهات چت کنه از هم زده میشید

اره خیلی خسته هست

دیشب قرار شد بیاد چت اما خوابش برده بود

بیشتر به خاطر هزینه ها مجبوره بیشتر کار کنه

خدا رو چه دیدی