2777
2789
عنوان

پسری که تاریخ تولدتونو یادش نباشه چیه⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هنوز ازدواج نکردیم قصدشو داریم الانم دوره شناخته دگ🥲

میدونم دوره شناخته بازم ربطی نداره میگم اگه تدارک نبینه ناراحت میشی ؟ اگه مرد خوبی باشه یه شاخه گلم بهت بده کافیه از نظر من .

من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .

تاریخ تولدمو چرا یادش نبود🥲

پرسیده که یادش بیاد دیگه

وا

ادم همیشه ممکنه فراموش کنه

چرا بچه بازی در میاری

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
پرسیده که یادش بیاد دیگهواادم همیشه ممکنه فراموش کنهچرا بچه بازی در میاری

خیلی حساس شدم اصلا حس کردم براش مهم نیستم🥲با اینکه خودش چشامو برد لیزیک کزد امروزم فهمید چشام درد میکنه خودش برد دکتر حساب کرد

خیلی حساس شدم اصلا حس کردم براش مهم نیستم🥲با اینکه خودش چشامو برد لیزیک کزد امروزم فهمید چشام درد م ...

دم پریودت نیست؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
چکار باید کرد

از نظر من همه مناسبتا بیخیال بشین همون تولد روش تاکید کنین، آخه هزارتا مناسبت تو سال هست آدم وقتش نداره هر روز بره پی این کارا 

بعدم اهمیت دادن که فقط به تولد نیست، اگه به هیچی اهمیت نمیده حق داری، اگه دلیلت همینه فقط داری الکی انرژی منفی میدی 

من خودم اصلا تولد یادم نمیمونه، با همه‌ی علاقه ای که به عزیزانم دارم، ولی خب آدم سرگرم زندگیه دیگه، کار و مشغله و ... به نظرم عجیب نیست تو ذهنش نمونه 

فعلا ک روز دختر همون ی شاخه گلم نداد بهم

اقا من روز دختر خودمم نمیدونستم روز دختره، آخه چرا من باید بدونم فلان روز روز جهانیه دختره 😂😂 بخدا حق دارن، باید یکی استخدام کرد دنبال مناسبتا بگرده 😂

من خودمم سر کار بودم همسرم زنگ زد تبریک گفت گفتم به چه مناسبتی 😂😂

اخراشه 😢😢

حب دیگه

اخه ما چرا انقد کم توقعیم 😂😂

کم توقع بودن بد نیست که بگیم چرا ما کم توقع هستیم . اتفاقاً برعکس پرتوقع بودن و انتظار زیادی داشتن هستش که بده ، البته من منظورم این بود که حتی اگر همسرم یک شاخه گل هم به من بدن من خوشحال میشم . چون اون یه شاخه گل ارزون نشون دهنده ی چیزای گرونی مثل عشق ، احترام ، توجه هستش دیگه

من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .