2777
2789

من قبلا سابقه زایمان طبیعی داشتم،ولی اینسری دوس دارم زایمان اخرم و بستن لولها سزارین انجام بدم ولی دودلم.میشه کسی ک سابقه داشته راهنمایی کنه؟کدومش درد ش بیشتره ؟

تعداد رای : 15
نظرسنجی
بله
4
26%
خیر
2
13%
صدرصد طبیعی دردش کمتره
4
26%
درد سزارین قابل تحمل تره
5
33%

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

دوستان اگر کسی نیاز به مشاور زنان و زایمان آنلاین داشت من یک مامارو میشناسم که خیلی باسواد و خوش اخلاقه . ویزیت اولشون هم ۳۰ هزارتومنه‌. اگر نیاز داشتین بهم خبر بدین.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اولی طبیعی بودم

دومی سزارین

چون سونو گفته بود بچه درشته ترسیدم ب دکتر گفتم سز بشم

ولی بزرگترین اشتباهم بود

سزارین خیلی تجربه بدی برام بود خیلیییی دردناک

بعد طبیعی خیلی راحت بودم ولی بعد سز بچمم نمیتونستم بغل بگیرم

اولش طببعی میخواستما ولی چون استراحت مطلق بودم دهانه رحمم انگار خشک شده بود اصلا باز نمیشد دیگه ب دکترم گفتم سزک پشیمون شدم خیلی

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

بستگی به بدن خودت داره واقعا

من سزارین اختیاری بودم و‌کاملا راضیم

هیچ دردی هم نداشتم خداروشکر

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
جدی؟یعنی همون طبیعی انجام بدم؟

حتما

خودم بار اول سزارین کردم بار دوم بچم اومد تو کانال زایمان و مجبور شدم بریچ طبیعی زایمان کنم و دیدم چقدر بعدش راحتم.

الانم باردارم و حتما اینم بریچ خواهد بود ولی نمیخوام که سزارین شم .برام دعا کن که معجزه رخ بده و بچم سفالیک شه بتونم طبیعی زایمان کنم

سزارین اختیاری کن بگو دکترت لوله هاتم ببنده

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

سزارین کن تا طعم راحتی رو بچشی...طبیعی خ سخته تجربه هر دو رو دارم

واقعا سزارین راحتتره.اخه از هرکس میپرسم میگن طبیعی اورذی بعدی هم بیار.درد سزارین بیشتره.نمیدونم واقعا موندم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

من اولی طبیعی بودمدومی سزارینچون سونو گفته بود بچه درشته ترسیدم ب دکتر گفتم سز بشمولی بزرگترین اشتبا ...

یعنی شما با زایمان طبیعی راحتتر بودید.من بارداری قبلم دیابت داشتم.گفتن درشت میشه ماما گرفتم ۳۸هفته زایمان کردم.باز خوب بوده برای شما قبول کردن سزارین کنن.بچه چند کیلو بود؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

بستگی به بدن خودت داره واقعامن سزارین اختیاری بودم و‌کاملا راضیمهیچ دردی هم نداشتم خداروشکر

درد بعد زایمان چی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

حتماخودم بار اول سزارین کردم بار دوم بچم اومد تو کانال زایمان و مجبور شدم بریچ طبیعی زایمان کنم و دی ...

انشالله.بربح بود چطور سز اورزانسی نشدی؟با بریج ک طبیعی نمیشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...