2777
2789

جریان اینه یه دختر کنکوری بود تو نی نی سایت یه سری چنلشو گذاشته بود از این چنلای درسی منم عضوش شدم گزارش کاراش توپپپ روزی ۱۵ ساعت ۱۶ ساعت عکس کتابای سوراخ سوراخ میزاشت و یه عالمی آزمونی که زده بود 

راستش همیشه این تو ذهنم بود احساس ناکافی بودن میکردم🙂‍↔️نه اینکه حسودی کنم نه اصلاااا کلیم براش دعا کردم الانم قضاوت یا مسخره نمیکنم خدا شاهده همش میگفتم رتبه ۱ امساله حتی رتبه هارو دادن دنبال اسمش بودم

آها بعد یه مدت دیدم چنلش نیست فهمیدم چنلشو دیلیت زده(خرداد و تیر بود فک کنم)

خلاصه الان یهویی به ذهنم رسید بیام تو نی نی سایت بگردم ببینم تاپیکش هست یانه

تراز کلش نزدیک ۹۰۰۰ شده بود و رتبشم نزدیک ۷۰۰۰

باورم نمیشههه

این شد تجربه دیگه خودمو با هیچکسسسس هیچکسسسس مقایسه نمیکنم چون واقعا تا روز کنکور هیچی مشخص نیست و تا وقتی نتایج نیاد مشخص نیست چی میشه😁

اینم یه تجربه بود گفتم به کنکوری ها بگم

دقیقا

مرسی

فقط 36 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.