2777
2789
عنوان

گربه😍

235 بازدید | 38 پست

سلام میشه راهنمایی کنین کسایی ک همچین تجربه ای داشتن

بالای پشت بوممون گربه بچه کرده هعی سروصدا میکنن خیلی اذیت کنندس درحدی ک دیشب نتونستم بخوابم 

الان باید بیرونشون کنیم یا خودشون میرن بخدا خیلی اذیت میشم کل دیشب نخابیدم کلافم

میترسم بزرگ شن به اینجا عادت کنن اخه مگ میشه گربه به فضای بسته عادت کنه؟

لطفا کسایی ک تجربه مشابه این داشتن جواب بدن ممنون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانشون میبرتشون دست نزنین اصلا

میدونم اگه دست بزنم ممکنه مامانشون بکشتشون یه همچین چیزی شنیدم خودمم میترسم بخدا نکه حیونارو دوست نداشته باشم همیشه بهشون غذا میدم تاجایی ک بتونم ولی میترسم عادت کنن بمونن واقعا دیشب یک ثانیه تا صب نخابیدم میترسم همیشگی بشه

مامانشون میبرتشون دست نزنین اصلا

مطمئنی خودشون میرن؟اگه نرفتن موندن چی؟چون هعی به چیزایی ک توی بالا پشت بوم هست دست میزنن بیشترم شبا خیلی سروصدا داره

شاید گشنه بوده می‌رفتی بهش یک چیزی می‌دادی ساکت میشد

عزیزم میترسم عادت کنن کلا ادمیم ک صدا باشه نور باشه اصلا نمیتونم بخابم حس میکنم یه گربه بزرگتری باهاشون هعی میزنه به اینور اونور وسایل دست میزن پس مادرشون پیششون هست نکنه عادت کنن دیگ نرن؟

میدونم اگه دست بزنم ممکنه مامانشون بکشتشون یه همچین چیزی شنیدم خودمم میترسم بخدا نکه حیونارو دوست ند ...

نهههه عادت نمیکنن مامانشون میبره🥲

از اینکه نفس میکشم متنفرم!:)🖤                         https://daigo.ir/secret/7228025515