2777
2789
عنوان

چیکارکنم دیگه نیاد

91 بازدید | 22 پست

ازیه خونواده خونه خریدیم خودشون هم سرکوچمون خونه دارن زنه هرروزچندبارمیاددرومیزنه میخوادرفت وآمدکنه میدونم هدفش فضولی منم کلادوست ندارم باهمسایه رفت وآمدداشته باشم امروز۳باراومددروبازنکردم 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بهش بگو قبل اومدنت حتما بهم زنگ بزن و هماهنگ کن بعد وقتی زنگ زد جوابش رو درست نده خودش بیخیال میشه د ...

دست بردارنیست میخوادبیادداخل ببینه خونه روچجوری تعمیرکردیم

الان اومددروزدبازنکردم دیدم طبقه پاینوزداون بازکردزودره واحدمون روقفل کردم

واااای چه مسخرههه اگر واقعا نمیخوای رابطه داشته باشی تعارف که نداری یبار تو خیابون دیدیش بگو من اهل رفتو امد اینا نیستم زیاد مدلمه 

واااای چه مسخرههه اگر واقعا نمیخوای رابطه داشته باشی تعارف که نداری یبار تو خیابون دیدیش بگو من اهل ...

بااون یکی طبقه هارفت وآمددارن میخوادمنم بشم مثل اونها

بااون یکی طبقه هارفت وآمددارن میخوادمنم بشم مثل اونها

نشی بهتره فقط حاشیه ست رفتو امد همسایه ها در حد سلاک‌علیک‌کافیه مادر من چهل سال تو یه شهر زندگی کرد با هیچ همسایه رفتو امد نداشت در حد عید نوروز یا غدیر خونه سیدا میرفتیم همه همسایه ها 

منم یه همسایه فضول اینجوری داشتم الکی گفتم یبار خودم ناهار دعوتت میکنم هیچوقتم نکردم

اینهامادرودخترچندبارتوکوچه دیدمشون یه جوری میگن چرامارودعوت نمیکنی یانمیایی خونمون انگارمجبورم دعوتشون کنم

نشی بهتره فقط حاشیه ست رفتو امد همسایه ها در حد سلاک‌علیک‌کافیه مادر من چهل سال تو یه شهر زندگی کرد ...

آره منم دوست ندارم دلیلی نداره که چی بشه رفت وآمدزیادباعث میشه همسایه هاازهمه چی هم باخبربشن

اینهامادرودخترچندبارتوکوچه دیدمشون یه جوری میگن چرامارودعوت نمیکنی یانمیایی خونمون انگارمجبورم دعوتش ...

ولش کن مستاجرش نیستی که گیر رابطه باهاش باشی دکمشو بزن زنیکه فضول اه من اعصابم جای تو خرد شد 

آره منم دوست ندارم دلیلی نداره که چی بشه رفت وآمدزیادباعث میشه همسایه هاازهمه چی هم باخبربشن

اگر دیدیش بگو خیلی گرفتارم درس میخونم و اصلا فرصت ندارم در طی روز هم همش هندزفری دارم متوجه صدای زنگ نمیشم و گوشی رو جواب نمیدم...به همین راحتی

بگو فرصت کردم میبنمتون و کار خودتو بکن

تازه من مجردم یشب شیفت داشتم همسایمون گفت کجا میری اینوقت شب زنیکه پررو زیاد حرف زد مستقیم بهش گفتم خانم فلانی احترام موی سفیدتو دارم ولی من اینجارو خریدم که نزدیک محل کارم باشه راحت باشم لطفا دخالتی تو مسائل شخصی من نکنید احترامتونو نگه دارید اینم رفته بود به مدیر ساختمون گفته بود مدیر ساختمونم گفت خب راست میگه دیگه 🤣🤣🤣

ولش کن مستاجرش نیستی که گیر رابطه باهاش باشی دکمشو بزن زنیکه فضول اه من اعصابم جای تو خرد شد

انقدربدم میادکل این آپارتمان هاکه پیش همن مال اونهابودکه همه روفروختن هرچی میشه میگن راضی نیستین خونمون روپس بدین