2777
2789

پدر شوهرم فوت شده و ایشون بازنشسته ارتش بودن 

آیا شوهرم و من و بچه هام میتونیم از طریق مادرشوهرم بیمه بشیم ؟ حق بیمه برای هر نفر چقدره؟ ممنون میشم اگر اطلاع دارید بهم بگید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اگه دختر مجرد داشتن اونو میتونست بیمه کنه

مطمئنید ؟ چون مادر شوهر خواهرم   دو تا عروسا دو تا نوه ها و سه تا پسراش رو بعد فوت همسرش که بازنشسته ارتش بود رو بیمه کرده بود 

مطمئنید ؟ چون مادر شوهر خواهرم دو تا عروسا دو تا نوه ها و سه تا پسراش رو بعد فوت همسرش که بازنشسته ...

بیمه تکمیلی رو شاید انجام دادن اونم باید هزینشو کامل بدن ولی بیمه اصلی مثل تامین اجتماعی یا خدمات درمانی رو فقط سرپرست خانواده میتونه برای همسر و دختراش تا وقتی مجردن و پسراش تا وقتی که محصلن و پدر و مادرش انجام بده 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

بیمه تکمیلی رو شاید انجام دادن اونم باید هزینشو کامل بدن ولی بیمه اصلی مثل تامین اجتماعی یا خدمات در ...

الان زنگ زدم ازشون پرسیدم گفت نه بیمه تکمیلی که هیچ پولی نمیدن بابت خدمات  رو همسر و پسر مجرد خانواده  دارا هستن

بقیه پسرای متاهل و خانوماشون و بچه هاشون بیمه درمان ارتش که فقط برای درمانه و بازنشتگی نداره  

و حق بیمه از حقوق همسر متوفی کم میشده 

این برا سال پیشه الان  نمیدونم بازم همچین چیزی هست یا نه

الان زنگ زدم ازشون پرسیدم گفت نه بیمه تکمیلی که هیچ پولی نمیدن بابت خدمات رو همسر و پسر مجرد خانواد ...

خب شاید بیمه درمانی ارتش با بیمه های دیگه فرق داره 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز