2777
2789
عنوان

بهم حس کمبود میده❤️‍🩹🙃

82 بازدید | 10 پست

من سال قبل با یکی از همکلاسی هام دوست شدم و امسالم تو مدرسه همیم ولی صمیمی تر شدیم

در این حالت کلی اون دوستی نبود که خودم انتخابش کنم اما دختر بدی نیست 

ولی مشکلی هست وقتی میشینم به حرفایی که میزنه فکر میکنم احساس کمبود میکنم میدونید چی میگم:) 

به نظر من دوتا دوست باید از همه چیز بگن نه فقد از خوبی ها و موفقیت های خودش که طرف مقابل حس کمبود کنه....

من از این آدما خییییلی دورمه خواهشاً کمکم کنید ازشون راحت شم اصلا دلم میخواد قید زندگیمو و همه چیزو بزنم برم یه جایی که این آدما نباشن....

And if death was coming for you ,l'd give my life for you

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا چی میگه بهت؟

مثلا از فلان جا دعوت کردن برم برنامشون برا مصاحبه ،بابام گفته برو گواهینامه بگیر برات ماشین بخرم ،قراره فلان ماشینو بخریم.....بابام فلان کارست بابام فلان چیزو داره..

مثلا از فلان جا دعوت کردن برم برنامشون برا مصاحبه ،بابام گفته برو گواهینامه بگیر برات ماشین بخرم ،قر ...

خوب اگر میبینی سطحشون با شما متفاوته و این موضوع باعث ناراحتیت میشه بهتره باهاش نگردی دیگه سعی کن سرد شی باش

خوب...راستش ماجرا از این قرار گاهی چیزای درست هموناین که دوست نداریم بشنویم:)!

من یکی از دوستام بابا مامانش دندانپزشکن وضع مالیون توپه اصن هر چی تو دنیا بگی داره و من خانواده متوسطم بابا ماماننم معلمن از این موضوع ازیت نمیشم و باهم در ارتباطیم هر چند دیگه مثل قدیم نیستم باش

من یکی از دوستام بابا مامانش دندانپزشکن وضع مالیون توپه اصن هر چی تو دنیا بگی داره و من خانواده متوس ...

نه اصلا موضوع این اختلافه نیست بحث اینه ک اون داره همش پز میده و از چیزای خوب زندگیش میگه...

نه اصلا موضوع این اختلافه نیست بحث اینه ک اون داره همش پز میده و از چیزای خوب زندگیش میگه...

ی بار بگو کم پز بدههههههه از رو میره

میخوای یه حقیقتیو بشنوی؟ اگه دورت همه اینجور هستن پس باید احتمال بدی که شاید مشکل درون شما باشه. من پیشنهاد میکنم بری پیش یه روانشناس و بهش بگی که موفقیت اطرافیانت این حس رو به تو میده، الان خیلی فرصت داری که این احساسو درون خودت حل کنی و بعد از حل شدن این مشکل همین چیزی که الان شما رو ازار میده بعدا تبدیل میشه به انگیزه برای پیشرفت و پله ی ای برای رسیدن به موفقت های بی پایان شخصی برای خودت. تو هم گناهی نداری و تجریبات زندگی باعث شده اینقدر اذیت شی، تو حق داری زندگی پر نشاطی داشته باشی پس به خودت کمک کن و این مساله رو با یک مشاور در میون بزار و بدون که براحتی همه چی درست میشه

مگذار دیگران نام تو را بدانند همین زلال بی کران چشمانت برای پچ پچ هزارساله انان کافیست!