2777
2789

نصف اینا ک روانشناسی یا حسابداری یا هر رشته ای ازین قبیل دانشگاه روزانه قبول میشن نصفشون بیکارن دوستای من همشون این رشته هارو خوندن شغل توش نبود مگر به پارتی بعد بابای من با یه حسرتی میگ تو نرفتی اینارو بخونی انگار این رشته ها چ عنین چرا خانواده ایرانی فک میکنه دانشگاه فقط دولتی باشه کافیع رشته مهم نیس.....😑😑😑😑😑😑😑😑بعد سرکوفت یکیو بمن میزنن ک من میتونستم برم الان همون رشته رو بخونم خودم خاستم بمونم پشت کنکور اه یکی نیست بگ مگ پزشکی قبول شده طرف‌ک انقد میگین 

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
وا روانشناسی و حسابداری روزانه کجاش بده؟؟

براشون بازار کار کمی هسس 

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا یه رشته ای مثل حسابداری بازار کارش عالیه مگه فقط باید پزشکی بخونی که در اینده بیکار نباشی

حسایدار ته ته پیشرفتش در حد حقوق ۳۰.۴۰ تومنیه اونم نیروز قراردادی ...

ولی پزشک اینده تضمینی

عجب.چطوری ب این نتیجه رسیدی!؟

چیزایی ک تو دور برم دیدم رفیقام  اشناهام فامیلام

اطلاعاتت ناقصه اسی

ناقص نیس وقتی  حدود ۱۰ تا دانشجو حسابداری دیدم ک ۳ تاش ارایشگره دوتا سر شغلیه ک مربوط به رشتشه بقیم بیکار

دورو بریات راه اشتباه رفتن.حالا شما چون دوست نداری دلیل نمیشه انقدر‌ بکوبی

خانواده ایرانیو کوبیدم

بیشتر رشته هارو کوبوندی تا خانواده 😂

خانواده فک میکنه رشته های شاخبن