2777
2789
عنوان

خیلی ناراحت شدم از حرف نی نی سایت ها😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4281 بازدید | 209 پست

اینجا باید ی گوشت دروازه باشه هر چی گفتن به هیچ جات نگیری بابا 

خودت راضی باشی از خودت کافیه برای دیگران زندگی نکن

جنگل سوخته را وعده باران ندهید....                                            🤦با وعده های دروغین فریبمان ندهید و امیدوارمان نکنید 🤦خسته ایم خسته 🥱😤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا بهتره اینجا در رابطه با درس و اینا گپ نزنیم همش فاز منفین نمیدونی؟ کلاس بالان دیگه 😏

همون قبول شدم ولی با رتبه متوسط

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

خیلی ممنون عزیزم 😘. حست کاملا درست بود برام. چت ها رو دارم

عالیه برو و با اونی که باید آشنا شو😉 تمرکز روی درس ولی چون اون مسیر اصلیه... خوشگل کن برو یونی

خوشحال شدم رسیدی بهش

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
عالیه برو و با اونی که باید آشنا شو😉 تمرکز روی درس ولی چون اون مسیر اصلیه... خوشگل کن برو یونیخوشحا ...

خیلی ممنون عزیزم 😍😘. خیلی خوش قلبی

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

گ خوردن بابا ولشون کن اینجا زرت و پرت اضافی زیاد می کنم مبارکت باشه

خیلی ممنون 

نه چرا تنبل، تلاش کردی نتیجه گرفتی. نصف اونایی که اینجوری میگن خودشون از آخر اول شدن تو کنکور. ایشالا که بهترینا در ادامه مسیرت هم برات رقم بخوره

با خویشتنم خوش است زین پس، من و من