2777
2789

میگن کورتون داره و برای بدن خیلی ضرر داره لگن کیود میشه و کبد خراب میشه نمیدونم ... نمیشه خرید برد آزمایشگاه که بفهنیم کورتون داره یا ن؟

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن کورتون داره و برای بدن خیلی ضرر داره لگن کیود میشه و کبد خراب میشه نمیدونم ... نمیشه خرید برد آ ...

من که خریدم ی هفته خوردم...پاهام درد گرفت دیگه ادامه ندادم...استخوان بندیم هم ضعیفه 

۱۰ساله داره استفاده میکنه؟

اره بخدا از وقتی دانشجو بود الانم پسرش کلاس هفتمه نزدیک ۴۰شاید باشه ی مدت قطع میکنه ی مدت دوباره میخره استفاده میکنه اونایی که بوی دارچین دارن میگه خیلی خوبن 

🍃همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان‌بره!🤍

مدام مصرف میکنن تو این ده سال؟

ن ی مدتی قطع میکنه بازگشت معجون مثل قرصای دیگه نیست ک زود به حالت اول برگرده نه این طول میکشه تا برگرده اگه دید خیلی لاغر شد دوباره میخره 

🍃همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان‌بره!🤍

ن ی مدتی قطع میکنه بازگشت معجون مثل قرصای دیگه نیست ک زود به حالت اول برگرده نه این طول میکشه تا برگ ...

من خوردم بیشتر میخاستم صورتم چاق شه بدنم ثابت موند ولی صورتم یکم لاغر شد بعدش

از ما چه مانده،غیر از آرزو؟!

چقد از قطع کردنش گذشت بعد لاغر شد؟منم تازه شروع کردم میترسم بعدش لاغر شم😅

الان چهارماهه قطع کردم وزنم ثابته

نه ببین لاغر نشد یکم نسب به اون چیزی که شده بود انگار بادش خوابید خیلی کم

از ما چه مانده،غیر از آرزو؟!