2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی میترسم از تج‌اوز

855 بازدید | 48 پست

بعد از اتفاقی که برای دوستم افتاده بود همش ترس دارم بیرون یکی بهم تجاوز نکنه و یا حتی تو خونه هم این ترس را داشتم ک هنوزم دارم من کلا خیلی حساسم و همش شلوار گشاد میپوشم و آستین بلند ولی تازگیا تو خونه همش دور خودم پتو میگیرم و یک ترسی دارم‌ نمیدونم چرا ! چرا جامعه انقد خراب شده که دختر باید توی خونه پدریش هم ترس داشته باشه؟ واقعا چرا؟ 

لطفا بهم راه کار بدین با این ترسم حتی تا در سوپری هم نمی تونم برم 😢😭

قبلا همه چیزم بودی ولی الان دیگه ب کیر‌..مم نیستی 🗿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک میکنین واقعا برم درست میشه ؟؟

اگه یکی بخواد بهم تجاوز کنه چ فرقی براش میکنه که من روانشناس رفتم یا ن؟

قبلا همه چیزم بودی ولی الان دیگه ب کیر‌..مم نیستی 🗿

توی اینترنت خیلی خوندم طرف به خواهرش یا دخترش تجاوز کرده آیا اصن واقعیه؟ یا فقط برای خراب کردن جامعس ...

ببین همه مثل هم نیستن همشون درست نیس

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

عزیزم تجاوز تو همه ی دنیا متاسفانه زیاده ولی بقیه ی اتفاق های بد هم زیادن نمیشه که به خاطر ترس از زندگیت بگذری دچار وسواس فکری شدی باید کنترلش کنی همتما تراپی برو بعدشم برای اینکه یکم روانت راحت شه ورزش های دفاع شخصی یاد بگیر

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤