2777
2789

نون و برنجتو کم کن. از ساعت 6 عصر تا فردا صبح فست باش

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
نون و برنجتو کم کن. از ساعت 6 عصر تا فردا صبح فست باش

من چون درس میخونم فشارم بعضی وقتا خسته میشم میافته بعد بیشتر وقتا میام خونه تا 6 خوابم بعدش خب نمیتونم چیزی نخورم متاسفانه

چقدر این روند طول میکشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دبیرستانیم

اهان  چون باید درس بخونی نمیخواد رژیم سنگین بگیری سعی کن قند های مصنوعی و فست فود  رو خیلی کم کنی

خیلی ها برای صبحانه کیک های آماده بازاری میبرن تو اینکار نکن خیلی اینا چاق کننده هست کالری های بالایی دارن

هر روز یا 4 روز در هفته 40 دقیقه تا 45 دقیقه پیاده روی کن اگه نمیتونی تو خونه  یا دوچرخه سواری کن به هر حال فعالیت فیزیکی ت رو بالا ببر زنگ تفریح ها تو کلاس نشین برو بیرون

اگه امکان داره برو فیتنس هم حالتو خوب میکنه  هم خوش هیکل میشی 

*فالسی فاروم 

اهان چون باید درس بخونی نمیخواد رژیم سنگین بگیری سعی کن قند های مصنوعی و فست فود رو خیلی کم کنی خی ...

خیلی ممنونم ازتون

منم خیلی کیک های بیرونی استفاده میکنم از امشب ساندویچ اماده میکنم

مرسی از راهنماییتون

فقط جسارتا قهوه ضرر داره؟

اب زیاد تاثیر داره؟

خیلی ممنونم ازتونمنم خیلی کیک های بیرونی استفاده میکنم از امشب ساندویچ اماده میکنممرسی از راهنماییتو ...

پس اصلا انتظار نداشته باشی لاغر باشی

به خدا اینا رو نخور اینا همه روغن های جامده خطر داره برای سلامتی 

و همون طور گفتم خیلی کالری بالایی داره به جا اینا میوه، دو تا خرما ، اینا ببر

قهوه زیاد نخور  

آره آب هم به اندازه کافی بخور 

*فالسی فاروم 

من چون درس میخونم فشارم بعضی وقتا خسته میشم میافته بعد بیشتر وقتا میام خونه تا 6 خوابم بعدش خب نمیتو ...

خوب تایم دیگه فست باش. ورزش کن

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را