2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماز عالیه سوالات واقعا جامعه آماری کمتری داره نسبت به قلمچی ولی سوالات استاندارد و نزدیک به کنکور و پاسخنامه کامل  بخدا تبلیغ نیست خودم ماز بودم ولی باز جامعه آماری قلمچی بالاتره رقابتی از اون ور مثل کنکوره

کاربر جدید نیستم با اکانت های دیگم که تعلیق شدن شش سال اینجام

و اینکه من تو سایت ماز دیدم هزینه ازموناشو زده بود ۱۰ میلیون ، تازه با اینکه غیر حضوریه گزینه دو از ...

چه کرون شده من سال پیش چهار و خورده ای دادم 

کاربر جدید نیستم با اکانت های دیگم که تعلیق شدن شش سال اینجام

و اینکه من تو سایت ماز دیدم هزینه ازموناشو زده بود ۱۰ میلیون ، تازه با اینکه غیر حضوریه گزینه دو از ...

شهر ما حضوری ۵۵۰۰ بود 

که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊

کی گفته 

اشتراک الماس بگیر ۱۰ میلیون 

کل درس ها کلاس کلی نکته تست ها همایش ها همه وی رایگان میشه 

ماز ازمون جدا نداره حتما با کلاساش انقد بوده قیمتش

ماز بهتره بنظرم

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌  تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

گزینه دو

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

ماز 

حضوری هم میتونی شرکت کنی

جامعه آماری بالایی داره و تقلب خیلی کم

تا بهار دلنشین آمده سوی چمن         ای بهار آرزو بر سرم سایه فکن        چون نسیم نوبهار بر آشیانم کن گذر        تا که گلباران شود کلبه ویرانه من        تا بهار زندگی آمد بیا آرام جان         تا نسیم از سوی گل آمد بیا دامن کشان