مربی مهدکودک بودم با حقوق 3 تومن و ساعت کاری 5 ساعت 
امروز دماغ یکی از بچه هایی ک کلا مال کلاس من نبوده شکسته 
اون بچه یی ک زده مال کلاس من بوده ولی مامانش پرستار مهدمونه و بچه پیش فعالیت شدید داره و کلا دارو مصرف میکنه و حتی منو زده وقتی خواستم تو کلاسم نگهش دارم ن تنها منو بلکه بقیه مربیهارو که میخواستم تو کلاسشون نگهش دارن زده و من از روز اول گفتم اینو من مسئولیتش رو قبول نمیکنم و مدیرمونم گفت باشه 
من امروز سرکلاس خودم بودم داشتم به بچه ها اموزش میدادم مدیرمون بوده مربی اون بچه بوده و اون اتفاقا تو کلاس یک مربی دیگه افتاده 
ولی دماغ این بچه شکسته ک خواهرزاده مدیرمونم بوده زنگ زده به من کلی دعوا فلان اینا میگه شما باید بیشتر ساعتی ک تو قرارداد قید کردیم بمونین تو مهد (با اینکه من سه سال سابقه دارم همچین چیزی ندیدم اون مسئولیتش پایه پرستار و معاونه) کلی باهام سرصدا کرد هرچی میگم من باید تو ساعت مراقب بچه های خودم میبودم همیجوری ی ریز سرصدا میکرد 
منم اخرش، گفتم حق با شماست اصن بعدم خداحافظی کردم 
مامانم دید انقد دارم گریه میکنم زنگ زد بهش گفت تو حق نداری اینجوری صحبت کنی اون بچه مال دختر من نبوده تو خودتم تو مهد بودی ولی همه تقصیر گردن دختر من میندازی و گفت از فردا نمیاد مدارکش رو اماده کنین بیایم ببریم 
فک کنین بهمون گفته بود اخر هفته ها باید میز بچه هارو با وایتکس ببرین تو حیاط بشورین 😐مک وظیفه مربیه؟ 
به نظرتون بد شد مامانم زنگ زد؟ مامانم گفت فک نکنه چون 3 تومن میده میتونه هر رفتاری کنه 
انقد مدیرمون بده ک همکارای دیگمم موندن تا اخر مهر بعد بیان وقتی حقوقشون رو زد 
من چی تو گروه مامانا بگم ک دیگه نمیام؟