2777
2789

من درسم خوب بود تا قبل دبیرستان ولی دبیرستان گاهی ضعیف گاهی متوسط بودم برای کنکور تربیت معلم حمایت نداشتم پس کنکور ندادم رفتم آزاد،بنظرتون الان ارزش داره با ۴۰۰ هزار شرکت کننده آزمون بدم؟؟امسال تو هرشهری چندنفرو انتخاب میکنن؟؟

چندسالته؟؟

با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۸

فرهنگیان نمیتونی شرکت کنی که باید استخدامی آموزش پرورش بری اگه معلمی میخوای

با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍
آره داره تا ۲۴ بود الان نمی‌دونم تغییر کرده یا نه ؟

رفتم نگاه کردم تاپارسال اینطور بوده بعد من لیسانس حسابداری دارم گفتن لیسانس هررشته ای داشته باشی نمیتونی شرکت کنی پس کلا کنسله