2777
2789

خیلی ناراحتم حد نداره اصلا ....

همسرم خیلی مرد موجه و خوبی بود و هست 

گاهی عصبانیت های یهویی داشت ولی در کل مرد عاشق و خوبیه برا زندگی مشترک

حالا امروز عصر میخواست بره جلسه قبلش صدای دعوای مادرشوهرم باهاش کل اپارتمان برداشت، البته فقط صدای جیغ و داد مادرشوهرم میومد  

نمیدونم چیشده اصلا 

الان هم صدای پدرشوهرم اومد داد میزدن و مادرشوهرمو فحش داد و...

وای  آبرو مون جلو بقیه واحد ها رفت ...

استرس گرفتم نمیدونم چخبره اصلا این زن دیوونه چشه باز

نمیخوام ب شوهرمم پیام بدم 

و از این بیشتر میترسم چندبار از این عصبانیت ها از شوهرم دیدم ولی با من خیلی خوب و مهربون و کمک بوده تا الان 

میترسم عوض بشه اینجوری بشه🥲🥲🥲

خیلی ترسیدم تنها نشستم ی گوشه🥲🥺

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

چند وقته ازدواج کردی؟

دخالت نکن اصلا

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقته ازدواج کردی؟دخالت نکن اصلا

یک ماه و دوهفته است 

اخه میترسم بعدا همسرم این مدلی بشه

یکی دوسال بعد اخلاقش عوض بشه 🥲

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

توی دعواهای اینچنینی اصلا وارد نشو

اگر شوهرت حرفی بهت زد ازش توام حرف بزن تازه اونم نه که نظر بدی و قضاوت کنی فقط درحد همدلی

اگرم حرفی نزد اصلا به روی خودت نیار چون اونا دعواشون درست میشه اخرسر تو ممکنه ادم بد بشی

توی دعواهای اینچنینی اصلا وارد نشواگر شوهرت حرفی بهت زد ازش توام حرف بزن تازه اونم نه که نظر بدی و ق ...

من از آینده خودم میترسم 

که اون عصبانیت های گهگاه همسرم تبدیل ب همیشگی بشه 

نترس شوهر منم با خانوادش دعوا میکنه ولی با من نه چون واقعا میرن رو اعصابش مثلا  ده بار  زنگ میزنن جواب نمیده پنجاه بار زنگ میزنن بعد بر میداره میگه خواب بودم چی شده یه حرف چرت میزنن میگن وای خواب بودی بیدارت مردیم  میگه خب یه بار زنگ زدید دیگه زنگ نزنید خودم زنگ میزنم  باز دو‌ساعت بعد همون کار میکننذ

یک ماه و دوهفته است اخه میترسم بعدا همسرم این مدلی بشهیکی دوسال بعد اخلاقش عوض بشه 🥲

ببین حقیقتش اینکه یه مقداری هست ولی شما میتونی مدیریت کنی.وقتی میبینی داره عصبی میشه اون بحث رو تموم کن و تو تایم‌ بهتر درباره اش صحبت کن

درباره ی چیزایی که شنیدی هم هیچی نگو بذار اون فاصله و حریم‌ بینتون بمونه چه با خودش چه با خانواده اش

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

عصبانیت های ناگهانی و بی دلیل نشونه عصبی بودن یه آدم هست و ربطی به خوب و بد بودن یا عاشق بودنش نداره

باید این نشونه رو جدی بگیری و دقت کنی که در چه شرایطی دچار این عصبانیت ها میشه

در خصوص بحث های خانواده همسرت هم اصلا دخالت نکن چون بیشتر از همه به ضرر خود شما تمام میشه

اگر خانوادگی عصبی هستند یعنی به این شرایط عادت دارند و از دست هم ناراحت نمیشن اما اگر شما دخالت کنی قطعا ناراحتی پیش میاد

من از آینده خودم میترسم که اون عصبانیت های گهگاه همسرم تبدیل ب همیشگی بشه

اگر تابحال برای شما همچین رفتاری نشون نداده خب نگران نباش‌.

من نمدونم دقیقا چه جور عصبانیتی هست ولی اگر نگرانیت جدیه خودت برو پیش مشاور باهاش صحبت کن این نگرانیتو بگو و خب متخصص کمکش خیلی بهتر از ماهایی که تو نی نی سایتیم

واویلای پیش ازمرگ نزن عزیزم....هیچ کدوم ازماهانمیدونیم آینده قراره چی بشه یاشوهرامون چ جوری بشن....بشین باخیال راحت امروزت زندگی کن آیندم بسپارب خدا

جنگ ودعوابین همه ی زن وشوهراهست..فقط واسه بعضیابیشتره بعضیاکمتر

🥰زگهواره تاگورآدم بمون دانش هم نجوییدی فدای سرت عزیزم😜😜