2777
2789
عنوان

امسال عید خواهرشوهرم خونمون نیومد

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 17 پست

ما کسی که عزادار باشه میریم اما زیاد نمی‌مونیم و عید رو تبریک نمی‌گیم و البته کسی که عزادار باشه خودش هم عید دیدنی نمیره البته هر شهری رسم خودش رو داره (عروس ما پدرش فوت کرد همه جا اومد آجیل می خورد شیرینی می خورد بعد به همه می‌گفت من عزادارم آجیل نخریدم )

کلا ما دو روز جلوی سال تحویل نوه عموم فوت کرد دل و دماغ نداشتیممن حتی آجیل گذاشتن نخوردماونا هم نیوم ...

ادم دوس داره تو مواقع ناراحتی اقوام کنارش باشن متوجهم ولی خب وقتی نمیان نمیشه علاوه بر غصه از دست دادن عزیز بخوایم ناراحتی بیشعور بودن بقیه رو هم به غمامون اضافه کنیم.

چاره چیه. این چیزارو باید رهاکرد و تمرکز رو خودمون باشه. اط بقیه ۹۰ درصد اوقات ابی گرم‌نمیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادم دوس داره تو مواقع ناراحتی اقوام ارافش باشن متوجهم ولی خب وقتی نمیان نمیشه علاوه بر غصه از دست دا ...

آره منم میگم استارتر حساس شده

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌