2777
2789

برای مهاجرت تحصیلی 

چین یا المان 

میدونید اگه بورسیه تحصیلی بگیریم چقدر لازمه هزینه کنیم؟

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

هرچی بیشتر بهتر راه های مختلف داره اگه بورسیه زبانش رو داشته باشی دیگه هزینه دانشگاه نداری

میخوام بدونم حداقلش چقدره که ببینم از پسش بر میام یا نه 

بورسیه زبان منظورتون اینه زبان اون کشور رو بلد باشیم؟

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

المان ۱۳هژار یورو تمکنبلیط و ترجمه و … جدا پول میخاد

یعنی نزدیک یک ونیم میلیارد تمکن بدون هزینه بلیط؟

پس اینایی که اوسبیلدونگ گرفتن توی اینستاگرام چجوری میگن با سیصد چهارصد تومن رفتن المان 

آلمان یه سری دانشگاه هاش رایگانه فقط ۲۰۰ یورو اینطورا میخواد اون اول 

اگه اینجوری باشه که تمکن میخواد فقط 

و یه سری هزینه برای مدارک و ترجمه و امتحان و  بلیط و .... 

یکمم برای ۶ ماه اول حداقل تا کار پیدا کنی 

هزینه دقیق ندارم که عدد اینو بگم ولی سرچ کنی درمیاد 

اگر بورسیه بگیری هم بستگی به نوع بورسیه داره بعضی هاشون هزینه بلیط رفت و جا و همه چی رو میدن 

حتی اونجا هم ماهیانه یه پولی بهت میدن 

بعضی هاشون فقط برای تحصیل تا یه بخشی از شهریه رو میدن 

سلام اگه بورسیه کامل یا ناقص باشی فرق داره اما اگه بورسیه نباشی ۳ هزار دلار باید تو حسابت باشه

سلام 

ممنون عزیزم

من هدفم مهاجرت تحصیلیه 

بعد چین و المان بنظرم هم کشورهای خوبی بودن هم هزینه ها مناسب بود

ولی خب نمی‌دونم دقیقا چقدر لازمه و هزینه ماهانه زندگی اونجا میانگین چقدر میشه و…

آلمان یه سری دانشگاه هاش رایگانه فقط ۲۰۰ یورو اینطورا میخواد اون اول اگه اینجوری باشه که تمکن میخواد ...

ممنونم عزیزم 

مثلا در حد یکی دو میلیارد میشه بنظرت یا بیشتر لازمه؟

ممنونم عزیزم مثلا در حد یکی دو میلیارد میشه بنظرت یا بیشتر لازمه؟

خود تمکن با یورو  الان فکر کنم یک میلیارد و ۶۰۰ این طورا بشه 

حالا من حدودی دارم میگم 

بقیه هزینه هارو هم حساب کنی دو میشه حداقل 

اگه پول نقد داری یا داری جمع میکنی تو این مدت که داری کاراتو میکنی 

تبدیلش کن به یورو یا طلا 

که اگر گرون تر شد دیگه ارزش پولت از بین نره استرس اینو نکشی 

خود تمکن با یورو الان فکر کنم یک میلیارد و ۶۰۰ این طورا بشه حالا من حدودی دارم میگم بقیه هزینه هارو ...

خیلی ممنونم از راهنماییت عزیزدلم❤️🙏🏻

میخوام بدونم حداقلش چقدره که ببینم از پسش بر میام یا نه بورسیه زبان منظورتون اینه زبان اون کشور رو ب ...

بله یسری کشورا با شرط بلد بودن زبان هزینه دانشگاه رو نمیگیرن یا کمتر

زندگی واقعا خیلی قشنگه❤خدایا شکرت