2777
2789

بیاید کارتون دارم لطفااااااااا خواهشا

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پزشکی سنندج قبوله؟

خوشبحالت دختر چقدر خوشحال شدم😘🥰

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

چیکارشون داری؟

رشتم تجربیه سوال دارم

من سال قبل بودم اگر کمکی از دستم برمیاد بگو؟!

تروخدا بگو چجوری بخونم 

بگو از‌چه‌کتابایی کمک بگیرم

حلیات صفرم

بچه ها شما کلیپ میدیدین قبول شدین؟

ویکیو منظورته

تروخدا بگو چجوری بخونم بگو از‌چه‌کتابایی کمک بگیرمحلیات صفرم

اگر میبینی خودت نمیتونی برنامه ریزی کنی برومشاور بگیر اما اگر میتونی با برنامه آزمون ها بیا جلو اول دوازدهم رو بخوان شما در کنارشم دهم سعی کن دهم رو تا واسط آبان ی دور تموم کنی بعد بری سراغ یازدهم دوازدهم هم یکم سریع تر از برنامه بیا اوایل آرومه اواخر میره دور تند از کتاب های تک پایه خیلی سبز شروع کن وقتی ی دور تموم کردی برو جامع بزن اگر دیدی لولت رفته بالا برای زیست جامع آیکیو برای شیمی به جای خیلی سبز برو مبتکران بگیر بسته همون ی کتاب برای فیزیک برو نردبام بگیر بعد خیلی سبز ( خیلی سبز پایه بخر که 10 و 11 باهمه سنگین نباشه تست زیاد بیخود بزنی) برای ریاضی هم از اول آیکو جامع توصیه میکنم بخری بزنی سوالی هم نتونستی حل نکنی عیب نداره کلاس های ماز الماس رو اگر دوس داشتی برو ثبت نام کن آزمون ماز هم میاد روش فک کنم امسال 12 تومنه دبیر ها برو فیلم 1 جلسشون رو ببین کدومشون بهتره برات با همونا بیا چون شروع از مهر هم دارن از همه واجب تر آزمون هست تو چنل های تلگرامی ریخته بزن قلمچی خیلی سبز مدارس برتر ماراتون و آرمان رو سعی کن بزنی قلمچی و اینا هم نمیخواد ثبت نام کنی واز همه مهتر عمومی ها فعلا با دوازده شروع کن روزی حداقل 3 الی 4 ساعت تو برنامت باشه که بتونی برسی یازدهمم هم از دی به بعد بیار بخوان چون نهایی ها دیگه مهمتر از کنکوره کنکور تراز معموای هم بشی مثلا 9000 ولی نهاییت معدلت بالای 19.2 اینا بشه ی رتبه خوب میشی

اگر میبینی خودت نمیتونی برنامه ریزی کنی برومشاور بگیر اما اگر میتونی با برنامه آزمون ها بیا جلو اول ...

مرسی از راهنمایی قشنگت ❤️❤️❤️ممنونم 

من تجدید دارم‌نزدیک ۱۴ تا دهم یازدهم راستش بخوای اگ‌نخوندم دلیل داشتم 

الانم‌میخوام مدرسه نرم روزی ۱۳ ساعت درس بخونم 

عمومی دهم یازدهم همش بخونم؟؟؟؟برای کنکور میگم

پول مشاور ندارم حتی‌پول ماز خیلی گرونه خانوادم بخاطر ی شورت خودشون‌میکشن چ برسه این قیمتا 

فقط‌میتونم‌کتاب بخرم 

و اینکه الان شروع کنم دهن بخونم یا یازدهم کنار دوزادهم 

ویدئو خیلی تایمش زیاده 

خیلی سبز بگیرم‌برای همشون؟؟؟