الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه جواب نمیدن حضوری برو برای چی میخوای زنگ بزنی مدارک رو آماده کن حضوری برو ثبت نام
می خوام بدونم امکان انتقالی گرفتن هست توی انتخاب رشته اشتباه کردم همین دانشگاهی که می خواستمو واحد مادران زدم می خوام برم دانشکده اصلی می خوام ببینم می زارن انتقالی بگیرم یا نه
واسه چی ؟ واسه ثبت نام ؟ تازه دیروز اعلام کردن ! باید صبر کنی اسامیتون رو از سنجش به دانشگاه ها بدن ...
نه ثبت نام نه من یه اشتباهی کردم موقع انتخاب رشته اولویت اولمو همون دانشگاه ولی واحد مادران زدم و قبول شدم می خوام ببینم امکانش هست انتقالی بگیرم به دانشکده اصلی
یعنی امکان ندارن انتقالی بگیرم یه سریال گفتن اگه کارنامه سبز بیاد ممکنه
اون کارنامه سبز مال قبلا بود الان چیزی به اسم کارنامه سبز نداریم فقط بعدا یه لیست کارنامه طور میدن که اولویت های قبل تر چی بوده که تو نیوردی و اصلا ویژگی های کارنامه سبز رو نداره . بپرس از دانشگاه به هر حال