2777
2789

اولا بگم سال آخر دبیرستانم، همکلاسی هام لقمه میارن مدرسه، صبحا قبل شروع اولین درس میخورن، طبیعتا مادرشون پیچیده براشون. امروز جلسه اولیا بود پدر بغل دستیم اومه بود واسش یه لقمه بزرگ آورده بود نون سنگک بوذ(هوس کردم)😭😂) درحالیکه پدرمادر من هیچکدوم زحمت ندادن حتی بیان جلسه 

مامان من فقط تا چهار ابتدایی واسم لقمه میذاشت اونم هرروز غر میزد که صبح زود باور واسه تو فلان فلان شده لقمه درست کنم طوری که حالم از خودشو لقمه بهم میخورد زهرمارم میشد 

خلاصه اینکه رومزه ترین روزمرگی های یه عده واسه بقیه حسرته 💔

الان من چهارروزه هیچی نخوردم مامانم حتی خبرنداره

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من توی خونه نه تنها کسی برام اشپزی نمیکنه بلکه کلا اشپزی با منه

یعنی انگار من مادرم بقیه بچه منن🤣

وقتی به هر دلیلی مامانت اینکارو برات نمیکنه خودت سنت کم نیست خودت به فکر خودت باش

هرچند میدونم لذتش به اینه که یکی دیگه برات اینکارو بکنه

ولی وقتی نمیکنه ادم خودش باید به فکر خودش باشه 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

غصه نخور من تا همون کلاس چهارم هم کسی برام لقمه نمیگرفت همیشه گرسنه و بی حال میرفتم مدرسه با اینکه وضع مالیمون خوب بود 

مریض میشدم کسی یه پیاله سوپ برام درست نمیکرد مادرم هیچ وقت شام نمیزاشت اینقدر من نون پنیر چایی خوردم که خدا میدونه 

خودت بزرگ شدی وقتی مادرت بی مسئولیت هستش خودت دست به کار شو

من تازه فهمیدم خیلی نسبت به نسل الان (قدیمی ها نه میدونم اونا خیلی خودکفا بودن) مستقل هستم، نسبت به همکلاسیهام، چندتاشون هنوز کتابای امسالشو مادرش جلد کرده، همشون مادرشون واسشون لقمه میذاره، ولی من خیلی مستقلم واقعا، ولی بحث این چیزا نیست بحث اینکه این چیزا آنقدر واسه اونا عادی و بی اهمیته مثل نفس کشیدن، ولی واسه من عین محبتیه که همیشه حسرتشو کشیدم و هیچوقت نچشیدم، پس کی قراره ینفر به من محبت کنه

خودت درست کن ضعف نکنی تو مدرسه

یه چیزی میخورم بالاخره، بحث اون محبته هست، اون توجهه، اون حس حمایته که حتی اون احمق ها خبر ندارن و قدرشو نمیدونن درحالیکه من حسرتشو مبکشم