2777
2789

دارین میرین مدرسه،یهو تو مسیر ببینین یه نامه تو کیفتونه،بازش میکنین میبینین نامه خودکشیه نامه خودکشیه خاهر کوچیکتون که جونتون به هم بنده،۱۲سالشه(اابته دور از جون همتون امیدوارم هیچوقت این حسو تجربه نکنین)

واکنشتتون چیه؟

یعنی به نظرتون منطقیه که برین مدرسه ولی نرین سرکلاس اولای زنگو،بشینین تو حیاط گریه کنین؟

بعدش چجوری غیبتو مجاز میکنین؟میرین به ناظم چی میگین که اذیت نکنه؟

(اینم بگم نمیشد به خانوادتون اطلاع بدین،اصلا اونا نباید میفهمیدن)

من سریع خودمو به خواهرم میرسونم ببینم چی شده

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا مگه احمقم برم مدرسه 

برمیگردم خونه تا میخوره میزنمش دیگه از این غلطا نکنه 

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

چجوری؟مدرسش اونور شهره،بعدم نمیتونم غیبتمو مجاز کنم که

برای من اهمیت نداره. خود من اگه لازم باشه هر کاری میکنم. هیی واسم اهمیت نداره

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
چجوری؟مدرسش اونور شهره،بعدم نمیتونم غیبتمو مجاز کنم که

کسی که فکر مجاز کردن غیبت است ، قطعا میدونه حرف خواهرش یه تهدید تو خالیه

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم