2777
2789
عنوان

کیا بلدن از رو حالتا جنسیت بچه رو حدس بزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 70 پست
عزیزم یه سوال من ۱ مهر رابطه داشتم برای بارداری الان یکهفته از موعود میگذره سه بار بی بی چک زدم منفی ...

عزیزم احتمالا بارداری بی بی چک یکم دیرتر نشون میده کلا ۲۰ روز شده شاید دیر گرفته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون از انرژیت تو ازمایش نشون میده

نگاه من ۱۱ اقدام کردم ۲۷ بی بی چکم مثبت شد ولی ازمایش نه منفی نه مثبت چندروز بعدش گفت مثبته ولی خیلی عددش پایینه بعد یه هفته مثبت کامل شد،پریود نشدی برو حتما آزمایش بده 

عزیزم یه سوال من ۱ مهر رابطه داشتم برای بارداری الان یکهفته از موعود میگذره سه بار بی بی چک زدم منفی ...

تازه اقدام رو شروع کردی؟

اولاش یکم سیکلتو بهم میریزه.

اگر باردار بودی یه هاله کوچیک حداقل باید مینداخت

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم باردارم ده روز دیگه میرم انومالی

الهی به سلامتی بغل کنی نی نی تو اگر رفتی و بعدش یادت بود بیا بهمون بگو نی نی چیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تازه اقدام رو شروع کردی؟اولاش یکم سیکلتو بهم میریزه.اگر باردار بودی یه هاله کوچیک حداقل باید مینداخت

اره تازه اقدامم رو شروع کردم اما سابقه تاخیر نداشتم اصلا هاله هم ننداخت

گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه
عزیزم احتمالا بارداری بی بی چک یکم دیرتر نشون میده کلا ۲۰ روز شده شاید دیر گرفته

اخه گفت یکم مهر اقدام کردن.

من ۱۵ روز بعد ای یو ای برام هاله افتاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس زوده

اره بعضی وقتا لقاح دیرتر انجام میشه،دوما اگه اینبار پریود شدی ناراحت نشو وقتي پریودیت بهم میخوره باردار میشی،برای من همیشه همین‌طور بوده مثلا اون ماه رو میشم دیرتر ولی ماه بعد نمیشم