2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه حسی داری الان از سنت و اختلاف سنی با بچه؟ راضی هستی ؟چند سالگی ازدواج کردی ؟بارداری و زایمان راحت ...

من ۵ سال اقدام بودم، حس خوبی دارم، کیف میکنم با بچه ام

نمیدونم شما مثل اینکه بچه اصلا دوست نداری

من حالمخوبه ، الان هم بچه ام ۴ سالشه دیگه، هر چیزی توی دنیا بهایی داره، بچه داشتن هم بهاش از دست دادن یه سری راحتی ها و بدست آوردن عشق و ‌.. هست

من راضی هستم شکر خدا

به نظرتون خیلی بده آدم تو سن بالا بچه دار بشه من اولی رو 30آوردم الان دلم میخواد دومی رو بیارم 40ام ...

به نظر من آدم باید پیش خودش به نتیجه برسه که از لحاظ روحی و جسمی خودش و همسرش و البته شرایط اقتصادی خانوادش 

که بتونه از پس بچه حالا یکی یا دوتا بر بیاد تو هر زمانی که بود بچه بیاره 

البته بازه زمانی سی به بالا 

قبل از سی رو نمی‌پسندم چون آدم باید اول زندگی و رشد فردی خودش و همسرش رو ملاک بزاره تا بتونه فرزند درستی تربیت کنه و تحویل جامعه و خانواده بده 

الان خیلیا تو ۴۰ سالگی بچه میارن طبیعیه 

اگه از پس همه چی برای خودتون و اون بچه ها  برمی‌آید  بیار دومی رو 

من ۵ سال اقدام بودم، حس خوبی دارم، کیف میکنم با بچه امنمیدونم شما مثل اینکه بچه اصلا دوست نداریمن حا ...

خداروشکر 

ان شاء اله خوشبخت و سلامت و عاقبت بخیر بشید کنار همسر و فرزندتون 

نمیدونم والا بچه هم دوست داریم ها ولی یه ترسی داریم نمیدونم چیه سختگیر که خیلی هستیم امکانات زندگی هم در حد معمول داریم 

شاید تنبلیه شاید طلسم شدیم  خودم دلیلشو نمیدونم واقعا  الان راحتیم ولی خب گاهی میگم تا کی نمیشه که آدم بی مشکل تصمیم بگیره کلا بچه نیاره 

آخرش بچه باید داشته باشیم اما واقعا نمیدونم کی پدرومادرمون و حتی آشناها و دوستان هم صداشون دراومده هی میگن بچه بیارید 

واقعا نمیدونم چکار کنیم خدا کنه این ترسه بره خدا کنه اگر قصد کردیم و خدا بهمون داد یوقت پشیمون نشیم 

ای وای من🥲 دختربچه طفلکی رو چه به ازدواج و رابطه آخهههه

عزیزم دختربچه های این سنی با دوست پسرهاشون همه کاری میکنن و همه جا میرن

اون طفل معصومی که مد نظر شماست برا نسلهای قبل بود. 

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

خداروشکر ان شاء اله خوشبخت و سلامت و عاقبت بخیر بشید کنار همسر و فرزندتون نمیدونم والا بچه هم دوست د ...

نه طلسم شدید نه تنبلید عزیزم

مسئولیت گریزید

🙃

عزیزم دختربچه های این سنی با دوست پسرهاشون همه کاری میکنن و همه جا میرناون طفل معصومی که مد نظر شماس ...

منظورتون از «همه» رو نمی‌فهمم چون من که ندیدم چنین چیزی، تک و توک تو اینستا یه چیزایی پخش میشه اونم راست و دروغش معلوم نیست.

اگر هم الان بچه‌ای استثنا درگیر رابطه باشه خب کار اونا هم غلطه، خانواده‌اش هم اشتباه کردن که مراقب بچه نیستن

دلیل نمیشه تأییدی بر کودک همسری باشه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

چه حسی داری الان از سنت و اختلاف سنی با بچه؟ راضی هستی ؟چند سالگی ازدواج کردی ؟بارداری و زایمان راحت ...

ای وای عزیزم

دختر خالم بعد از 10سال آورد و خیری پشیمون ازینکه چرا اینهمه سال خودشو برا چیزهای کم ارزش، از مادر شدن محروم کرده بود. 

از بکه داری فقط سختی هاشو نبین، اینقدررررررررر عشق عجیبی به تمام زندویت جاری میشه که حاضر نیستی با یه عمر سفر عوضش کتی

اینقدری بچه داشتن بی نظیره که مامانا علیرغم آشنایی با سختیاش بازم انتخاب میکنن مجدد مار بشن

اگر قرار بود هر تفریح و هرسفر و هرپیشرفتی بکنی دیگه9سال باید به نتیجه رسیده باشه چون نه زمان کمی هست نه سن شما کمه. 

اگر بیشتر طولش بدید هم به روان و جسم خودتون ظلم میکنید هم به بچه

نذار موقعی که بچت 14سالست یه مادر60ساله داشته باشه.

منظورتون از «همه» رو نمی‌فهمم چون من که ندیدم چنین چیزی، تک و توک تو اینستا یه چیزایی پخش میشه اونم ...

پس معلومه یا از اجتماع دوری

یا بچه های الان رو نمیشناسی

یا دوستِ ساده ی خوشخیال من هستی. 

ایشون خیلی زود ازدواج کردن

ولی شمام خیلی ساده لوحانه به بچه های13تا16ساله نگاه مبکنی. 

نه طلسم شدید نه تنبلید عزیزممسئولیت گریزید🙃

شاید همینه ولی اگه مسئولیت گریز هستیم چرا سختی‌های ازدواج رو به جون خریدیم ؟!  شایدم سنمون کمتر بوده نفهمیدیم چی میکنیم الان که به این سن رسیدیم سختگیرتر شدیم 

و البته اینم هست تو هر امری خیلی خیلی سختگیریم و یه دلیلش اینه 

پس معلومه یا از اجتماع دورییا بچه های الان رو نمیشناسییا دوستِ ساده ی خوشخیال من هستی. ایشون خیلی زو ...

هم تو اجتماعم

همه یه مدت با بچه‌ها کار کردم

بدبین‌ترین آدم شهر هم خودمم

ولی چنین چیزی نیست اصلا

شما طوری حرف می‌زنید انگار از هر ده تا بچه هفت تاشون مشغول چت +۱۸ هستن و چهارتاشون هم رابطه کامل داشتن.

اقتضای سن بچه تو این دوره زمونه همینه که دوست داره با جنس مخالف تعامل داشته باشه، همه که تو فاز ناجور و بیا امشب خونمون نیستن که

بعدشم اصلا ازدواج قضیه‌اش فرق داره

بچه رو با قرارداد میزنن به نام یکی که ببره خونه، معمولا هم طرف ده سال بزرگ‌تر از اون دختر بیچاره‌ست.

پدوفیل بازیا چیه آخه

شما اگه حامی باز کردن تربیت از سر والدین با کودک‌ همسری هستی لطفا ریپ نزن، ترجیح میدم ساده‌لوح باقی بمونم

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.