2777
2789

هنوز مامان نشدم 

۲۴ عقد 

۲۵ عروسی

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
بنام خدا ۱۳عقدکردیم وسطهای ۱۶دخترمون دنیااومده

ای وای من🥲 دختربچه طفلکی رو چه به ازدواج و رابطه آخهههه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره واقعا جاری منم 13بود عقد کرد ولی بیست سالگی مادرشد

واقعا نمیفهمم چرا این اتفاق می‌افته...

با ایشون نیستم، کلی میگم ولی یعنی خجالت نمیکشن که بچه‌شونو وسط عروسک بازی و مشق نوشتن بلند می‌کنن می‌فرستن خونه یه مرد؟ من حتی نمی‌تونم تصورش کنم

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

واقعا نمیفهمم چرا این اتفاق می‌افته...با ایشون نیستم، کلی میگم ولی یعنی خجالت نمیکشن که بچه‌شونو وسط ...

آره واس منم سؤاله چون خودم تو بیست سالگی هم هنوز حس میکردم سنم کمه 

مادر جاری من گریه میکرد می‌گفت زودتر بیایین عقد کنین بعد دیگه نذاشتن بره مدرسه و کلاس زبان با اینکه خیلی باهوش بود

۴۰

چه حسی داری الان از سنت و اختلاف سنی با بچه؟ راضی هستی ؟

چند سالگی ازدواج کردی ؟بارداری و زایمان راحت بود ؟

چون من ۹ ساله ازدواج کردم

هنوز تصمیم به بچه دار شدن نگرفتیم حس راحتی داریم الان و حوصله بچه نداریم الان ۳۵ سالمه

اما نمیدونم تا کی بشه راضی بشم 

آره واس منم سؤاله چون خودم تو بیست سالگی هم هنوز حس میکردم سنم کمه مادر جاری من گریه میکرد می‌گفت زو ...

دقیقا، بچه سیزده ساله حتی بلوغ جسمی هم نداره چه برسه به ذهنی

بیچاره🥲💔💔💔