2777
2789
عنوان

یعنی وکالت چقدر اشباع شده⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 34 پست
عزیزم من دیروز مهندسی معماری روزانه قبول شدم چطوره بنظرت

عزیزمممم چقدر عالی واقعا فوق‌العاده هست.من خودم معماری داخلی میخونم

موفق باشی😍❤️

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

میدونم عزیزم از تفکیک کردنش خندم گرفتچون پدرم وکیل مرکز هست و دایی هام وکیل کانون تفاوت درآمدی ندارن ...

اوکی 😂❤️

خیلی زیاد توضیح دادم چون عموم مردم خیلی فرقی نمیدونن بین این دو نهاد و یا اصلا در جریانش نیست ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسیییییی قطعا همینطور میتونه باشه ولی متأسفانه کامنت های منفی لایک بیشتری میگیرن در فضای مجازی و ای ...

خب آره تو پزشکم بشی مهندس شی معلم شب میگن اشباع شده چرا چون خودشون نتونستن بخونن برسن ول کردن میگن اره اشباع شده خوب نیست اهمیت نده بخون بابا  جایگاه اجتماعیت بره بالا 

اوکی 😂❤️خیلی زیاد توضیح دادم چون عموم مردم خیلی فرقی نمیدونن بین این دو نهاد و یا اصلا در جریانش نی ...

علاقه مهمه فقطططط و تلاشی که میکنی

وگرنه آدم هایی زیادی به سمتش میرن و موفق نمیشن

فایتیییینگگگگگگ👊🏻

در پی خوشبختی🤍🌿

عزیزمممم چقدر عالی واقعا فوق‌العاده هست.من خودم معماری داخلی میخونمموفق باشی😍❤️

واقعاااا 

موفق باشی مهنددددس جاننننننننننن

درستش چطورههه

من مهندسی حرفه ای معماری قبول شدم دانشگاه ملی و مهارت دختران 

حرفه ای چیه عزیزم

واقعاااا موفق باشی مهنددددس جاننننننننننندرستش چطورهههمن مهندسی حرفه ای معماری قبول شدم دانشگاه ملی ...

دورت بگردم گلم مرسی همچنیننننن

من هنرستانی هستم❤️

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

عزیزمممم چقدر عالی واقعا فوق‌العاده هست.من خودم معماری داخلی میخونمموفق باشی😍❤️

چطوریه رشته من اطلاعی ندارم رشته دبیرستانم تجربی بود ولی کنکور ریاضی دادم چون تجربی سخته  واقعا 

چطوریه رشته من اطلاعی ندارم رشته دبیرستانم تجربی بود ولی کنکور ریاضی دادم چون تجربی سخته واقعا

آره تجربی خدایی سخته کار خوبی کردی

یه رشته هست که باید طراحی خوبی باشی، نقاش خوبی باشی، قدرت تخیل و رویاپردازی به شدت زیاد و قوی میخواد،

صبر و حوصله فولادی میخواد و هندسه و ریاضی هم توش خیلی مهمه خیلی. دقتت هم باید تا بی نهایت زیاد باشه چون با میلی متر کار داری

بعد یه مدت بینایی، کمر، گردن رو از دست میدی🤣🤣

عههه بسلامتی پس کنکور. بده ریاضی قبول شییییییی مهندسسسسس

راستش ریاضیم خوب نیست🤣

ولی میتونم تا فوق لیسانس بخونم بهش آزمون نظام مهندسی بدم درکل سخته ولی شدنی هست

راستش ریاضیم خوب نیست🤣ولی میتونم تا فوق لیسانس بخونم بهش آزمون نظام مهندسی بدم درکل سخته ولی شدنی ه ...

منم خب خوب نیس  زیاد ولی درست میشه 

اره آزمون بدی یا استخدام میشی یا میشه اصن تا دکترا بری بشی استاد دانشگاه 

خیلی بازار کار معماری زیاده خداروشکر 

آره تجربی خدایی سخته کار خوبی کردییه رشته هست که باید طراحی خوبی باشی، نقاش خوبی باشی، قدرت تخیل و ر ...

اینارو همه آموزش میدن دیگه به دانشجو ها خب

اره دیگه همه رشته ها همینن باید بخونی دیگه چشات ضعیف میشه و آنقدر سرت تو کتاب و سیستم و پروژه هاس ولی خب جایگاه اجتماعیش خوبه مهندسی واسه خودت و خانواده و این خوبه و خودتم افتخار میکنی

منم خب خوب نیس زیاد ولی درست میشه اره آزمون بدی یا استخدام میشی یا میشه اصن تا دکترا بری بشی استاد ...

جدی؟ مرسی که بهم گفتی عشقمممم😍❤️