2777
2789
عنوان

یعنی وکالت چقدر اشباع شده⁉️

230 بازدید | 34 پست

اول اینکه فرق هست بین کسی که فارغ‌التحصیل حقوق هست با  که وکیل هست 

دوم اینکه وکیل مرکز و کانون با هم فرق دارن 

سوم اینکه همین الان هر سال در کشور فقط ۱۵ تا ۲۰ میلیون پرونده وارد فرآیند دادرسی میشه 

در نهایت آینده ، سطح درآمد ، پرستیژ ، میانگین درآمد یه وکیل پایه یک دادگستری ( نه وکیل مرکز وکلا یا کارآموز )  رو چطور میبینید؟؟؟

به نظر من کسی که واقعا علاقه و البته توانایی داشته با و چاشنی اراده، می‌تونه توی هرکاری موفق بشه

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بد خیلی بد الان تو پیام نورم میشه وکالت خوند

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

ببین هیچی اشباع نشده کسی نتوانسته ادامه بده با اون رشته کار براش نیست میگن اره اشباع شده کار نیست 

اینو از سرت بنداز بیرون هیچی اشباع نیست هرچی قبول شدی برو ادامه بده موفق شی

بنظرم مهم نیس وکیل کانون وکلا باشی یا وکیل ماده۱۸۷ 

مهم مطالعه مداوم، پشتکار، فن بیان و علاقه به شغل وکالت هست ، هر شغلی که نگاه کنی به اصطلاح عامیانه دست توش زیاده اما تعداد معدودی موفق و بنام هستند

وکیل مرکز وکلا چیه😂😭

ببین وکیل پایه یک دادگستری از کانون وکلای دادگستری میاد که تقریبا از زمان رضا شاه هست و اون زمان تأسیس شده و مستقل ترین نهاد از تمام حکومت هاست حتی  در ج.ا.ا و حتی در حکومت پهلوی هم مستقل از حکومت بوده 

ولی مرکز وکلا چند سالی هست تأسیس شده و زیر نظر دولت و قوه قضائیه هست 

این فرقشون 😂😂❤️ و خب طبیعتا بطور نسبی سواد کسی که کانون وکلا قبول شده ممکنه و میتونه بالاتر باشه 

به نظر من کسی که واقعا علاقه و البته توانایی داشته با و چاشنی اراده، می‌تونه توی هرکاری موفق بشه

مممنونم قطعا همینطوره ولی این دوره متأسفانه خیلی جبهه گرفته شده برای رشته هایی مثل وکالت و...

ببین وکیل پایه یک دادگستری از کانون وکلای دادگستری میاد که تقریبا از زمان رضا شاه هست و اون زمان تأس ...

میدونم عزیزم از تفکیک کردنش خندم گرفت

چون پدرم وکیل مرکز هست و دایی هام وکیل کانون 

تفاوت درآمدی ندارن

تفاوتشون در سطح نظارتی هست که روی وکلای مرکز هست 

البته اینم بگم قبولی کانون سخت تره قبولی مرکز راحت تر

ولی اختبار کانون راحت تر از مرکزه

در پی خوشبختی🤍🌿

بد خیلی بد الان تو پیام نورم میشه وکالت خوند

اوکی ولی ما رشته وکالت نداریم❤️

رشته حقوق داریم و هر فارغ‌التحصیل حقوق هم نمیتونه وکیل بشه باید یه کنکور دیگه هم بده

مممنونم قطعا همینطوره ولی این دوره متأسفانه خیلی جبهه گرفته شده برای رشته هایی مثل وکالت و...

دورت بگردم

نه بابا اگه بخوای به نظر بقیه اهمیت بدی اصلا نمیشه زندگی کرد

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

ببین هیچی اشباع نشده کسی نتوانسته ادامه بده با اون رشته کار براش نیست میگن اره اشباع شده کار نیست ای ...

مرسیییییی قطعا همینطور میتونه باشه ولی متأسفانه کامنت های منفی لایک بیشتری میگیرن در فضای مجازی و این باعث سردرگمی من و هم نسل های من میشه الان که میگن مثلا برای وکالت و پزشکی و مهندسی و... کار نیست و اشباع شده وای به حال دهه های ۹۰ که هنوز پا به دبیرستان هم نذاشتن 😂💔 

پس قطعا به تلاش‌ و استمرار هست ❤️❤️