2777
2789
عنوان

آزاد و دولتی آوردم کدوم و برم

185 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من علوم آزمایشگاهی آزاد مشهد و علوم آزمایشگاهی دولتی بیرجند آوردم به نظرتون کدوم و برم خودم مشهدم

بحث هزینه هم مدنظرمه

دولتی

تو چطور این همـه جریان داری در من...؟!🪽✨️.         دختری از دل ایران زمین 🪽✨️.                                       شاعری گم نام در میان غزل های مولانا.                             تو شمس منی من خورشید پرستم🫀☀️.                         عاشق شعر های بانو فروغ✨️🕯                                   دلبسته صادق هدایت و دوستان🥲                                    عاشق کتاب ، صدای یار و موسیقی🪽                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از لحاظ هزینه دولتی قطعا 

ولی شاید اگه از لحاظ سطح علمی دانشگاه بخوای انتخاب کنی مشهد 

تو چطور این همـه جریان داری در من...؟!🪽✨️.         دختری از دل ایران زمین 🪽✨️.                                       شاعری گم نام در میان غزل های مولانا.                             تو شمس منی من خورشید پرستم🫀☀️.                         عاشق شعر های بانو فروغ✨️🕯                                   دلبسته صادق هدایت و دوستان🥲                                    عاشق کتاب ، صدای یار و موسیقی🪽                                       

از لحاظ هزینه دولتی قطعا ولی شاید اگه از لحاظ سطح علمی دانشگاه بخوای انتخاب کنی مشهد

من شنیده بودم دانشگاه های دولتی تیپ بندی دارن نه آزاد

دانشگاه بیجند تیپ ۲ حساب میشه

دل خودم اینه که دولتی رو برم بعد انتقالی بگیرم ولی هر چیزی سختیای خودشو داره

من شنیده بودم دانشگاه های دولتی تیپ بندی دارن نه آزاددانشگاه بیجند تیپ ۲ حساب میشهدل خودم اینه که دو ...

پس برو دولتی 

چون آزاد فقط هزینه اش بالاست ولی دولتی میتونی انتقالی بگیری

من شنیده بودم دانشگاه های دولتی تیپ بندی دارن نه آزاددانشگاه بیجند تیپ ۲ حساب میشهدل خودم اینه که دو ...

چون ازمایشگاه و واحد عملی زیاده قطعا ازاد زیاد درمیاد حالا بپرس باز هم

ازاد هم داره مثلا ازاد تهران از دولتی خیلی شهرستانها بالاتره