2777
2789
عنوان

روی کشاله رانم

85 بازدید | 8 پست

جوش میزنه گاهی و بعد عفونت میکنه ک فکر کنم بهش میگن کورک 

دلیلش چیه؟

ایدز و تبخال اینا که نیست؟ اخه تاحالا رابطه نداشتم😐😂 شک کردم از توالت عمومی و ... نباشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش همان کورک یا جوش چرکی است که براثر گرمی بالای بدن ایجاد میشه زگیل تناسلی درکشاله ران ایجاد نمیشه فقط در اطراف مقعد واژن یا دهانه مقعد یا واژن آن هم براثر ارتباط جنسی با شخص مبتلا حتی با ارتباط پوست هم منتقل میشه.. 

نگران نباش همان کورک یا جوش چرکی است که براثر گرمی بالای بدن ایجاد میشه زگیل تناسلی درکشاله ران ایجا ...

مرسی

انتقال ایدز چطوره؟

با بزاق یا خوردن ... باعث انتقال میشه؟

مرسیانتقال ایدز چطوره؟با بزاق یا خوردن ... باعث انتقال میشه؟

انتقال ایدز ازراه ارتباط دخولی است یا از طریق سوزن آلوده منتقل میشه ولی از طریق غذا خوردن با فرد آلوده دست دادن ولباس منتقل نمیشه. 

انتقال ایدز ازراه ارتباط دخولی است یا از طریق سوزن آلوده منتقل میشه ولی از طریق غذا خوردن با فرد آلو ...

مرسی 

منظورم خوردن منی بود اگه فرد الوده باشه🤦🏻‍♀️

مرسی منظورم خوردن منی بود اگه فرد الوده باشه🤦🏻‍♀️

دررابطه دهانی اگر دهان یا لثه زخم باشه یا افت زده باشه مایع پیشاب یا منی می تونه باعث انتقال ایدز بشه البته رابطه مقعدی احتمال بالاتری داره بعد رابطه واژینال ودراخر رابطه دهانی است.