2777
2789

شوهر من از اولم قهر میکرد

باباشم همینجوریه، با اینکه سنش زیاده با بقیه قهر میکنه

پس طبیعتا وقتی با هر بحث و ناراحتی قهر میکنه چیزی به اسم ناز کشیدن نداریم

از نظرش من حق ناراحتی ندارم، اگرم ناراحت بشم براش مهم نیست، میگه چیکار کنم

بلند شدیم اومدیم سفر، دیشب ۵ دیقه نشستم گوشی گرفتم دستم، در حالی که غذا رو گذاشتم گرم بشه، همینکه گوشیو گرفتم دستم میگه پاشو غذا بیار، گفتم باشه، یه دقیقه بعدش بلند شده رفته میگه نون کجاست، گفتم اونجاست، دوباره میگه پاشو شام بیار، گفتم الان، بلند شدم رفتم قابلمه رو بیارم دیدم این اقا قابلمه رو خاموش کرده اصلا نگاه نکرده زیر غذا پر ابه😐 اعصابم خورد شد میگم فقط بهت سپردم ببینی اگه غذا داغ شده خاموشش کنی، همینم نتونستی بکنی بعد نمیذاری من ۵ دقیقه بشینم، میگه تو به من نگفتی آبشو نگاه کنم😐😐😐

خلاصه غدا رو اوردم انقدر اعصابم خورد بود گفتم بخور گشنته، میگه تو نمیخوری، گفتم اعصاب ادمو خورد میکنی و یکم غر زدم

خلاصه به اقا برخورد، دیشب فورا رفت زیر پتو گفت میخام بخابم، باز من رفتم پیشش گفتم بیا اشتی کنیم، گفت باشه، باز صبح بیدار شده واسه من اخم کرده باهام حرف نمیزنه!

منم هیچی نگفتم و صبحونه که خوردیم اومده میگه نمیخای بریم بیرون، گفتم با این قیافت نمیام، اونم قاطی کرد و داد و بیداد، رفت طبقه بالا دیگه پایین نیومد

گرفتیم کپیدیم توی خونه

ناهارم نداریم

الانم از همون صبح من کلا باهاش نه حرف زدم نه دهن به دهن شدم، داره میترکه

منتظره من یه چیزی بگم تا داد و بیداد کنه

هی همه چیزو پرت میکنه، پاهاشو محکم میکوبه، درو میکوبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خودااا چه گل پسر ماه کوچولویی چند سالشه؟🥺🥺😐😐😑بلندشو بکش زیر گوشش بگو به تو ام میگن مرد فقط ی ...

بعضی وقتا بهش میگم پرنسسعلی😑 بدش میاد

احمق نمیفهمه همین امروز صبح اگه مثل موقع عادی بود الان بیرون بودیم

بعضی وقتا بهش میگم پرنسسعلی😑 بدش میاداحمق نمیفهمه همین امروز صبح اگه مثل موقع عادی بود الان بیرون ب ...

معلومه هنوز به بلوغ نرسیده

یکبار ی مرد درست و حسابی رو بزن تو ذوقش شاید آدم شد