2777
2789

کارش فقط کور کردن ذوق منه بااین ک به راحتی از پسش برمیاد اما تو این ده سال نشده یکبار منو خوشحال کنه و خاسته هامو بر آورده کنه حقیقتا مجبورم نگید چرا باهاش زندگی می‌کنی چاره ای ندارم فقط تمام وجودم پر از خشم و نفرته 😥

ازاین آدما دورم کن بد و خوب ندارن خستم 😔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک سال و نیمه ازدواج کردم هیچ وقت پول نداشته همیشه در حال غر زدنه همیشه خواهرش و زن داداشش براش در اولویت هستن و توقع همه چیز از خانواده ی من داره با تمام وجودم دوسش داشتم ولی الان کاملا بی‌حسم

منم خیلی بی ذوق چندین بار بهش گفتم مثلا میای ی تاپ بخر واسم خوشحالم کن دوست دارم واسم هدیه بگیری اصلا هیچچچچچ انگار ن انگار تمام اطرافیا بهم میگن چشات قشنگ فقط شوهرم میگه چشات روبه پایین دهنت باریک اصلا یه عیبایی میذاره جالب فقط دماغم پهن میگه دماغت قشنگ که فک میکنم واسه این که نگم عمل کنم

منم شوهرم فقط مسخرم میکنه و از همه چیزم ایراد الکی میگیره خودم دستپختم لباسام حرف زدنم راه رفتنم و  همه چیزم بااینکه همه میگن هیچ ایرادی تو هیچ چیز نداری اما هیچ وقت نتونستم ازش متنفر باشم واقعا نمیدونم چرا البته اون لحظه ازش متنفر میشم اما چند دقیقه بعد انگار همه چیز یادم میره 😞

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر ... گور پدر این زندگی ، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد ...تاوان بدن یا ندن چه فرقی به حال ما میکنه ؟ ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشه ما تو رو ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما رو دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما رو تو این زندگی نکبت بار میون این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمیشه ، تموم شد...یا رب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... 

منم شوهرم فقط مسخرم میکنه و از همه چیزم ایراد الکی میگیره خودم دستپختم لباسام حرف زدنم راه رفتنم و ...

باز خوبه ک ازش متنفر باشی و بخای باهاش زندگی کنی مرگ تدریجیه

منم خیلی بی ذوق چندین بار بهش گفتم مثلا میای ی تاپ بخر واسم خوشحالم کن دوست دارم واسم هدیه بگیری اصل ...

هعیی من خیلی بچه بودم الآنم سنی ندارم خیلی زود بود برای این همه درد 

باز خوبه ک ازش متنفر باشی و بخای باهاش زندگی کنی مرگ تدریجیه

اره واقعا اون لحظه که ازش متنفر میشم واقعا با خودم میگم اگر جایی داشتم برای همیشه میرفتم ولی کافیه یه لبخند بهم بزنه همه چیز فراموشم میشه 🤦🏻‍♀️

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر ... گور پدر این زندگی ، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد ...تاوان بدن یا ندن چه فرقی به حال ما میکنه ؟ ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشه ما تو رو ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما رو دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما رو تو این زندگی نکبت بار میون این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمیشه ، تموم شد...یا رب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد...