2777
2789
عنوان

فرهنگیان یا هوشبری

69 بازدید | 5 پست

از فرهنگیان انصراف دادم ولی تحت شرایطی و دادن جریمه میتونم برگردم بهش، برای فرهنگیان دانشگاهم تهرانه ولی هوشبری شهر خودم که اونم دانشگاه خوبیه، تصمیم دارم در آینده دوباره کنکور بدم، دندونپزشکی یا فیزیوتراپی می‌خوام نمیتونم بیخیال هدفم بشم، قطعا دوباره کنکور میدم ولی الان روحیه‌‌ی کنکور دادن ندارم ، کدوم بهتره؟

آینده یعنی کی؟ من الان روزانه آوردم اما چون نمیخوام برم محرومم تا یکسال بعدش باید کنکور ۴۰۶ بدم

همون ۴۰۶، می‌خوام دو یا یک ترم بخونم از این حال و هوا افسردگی در بیام باز کنکور بدم، شما چی قبول شدی روزانه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه چرا وقتی این رشته رو نمیخواستی انتخاب کردی که حالا محروم بشی؟

این واسم اولویت نبود 

اصلا خودمم نمیدونم چه غلطی بود کرد

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜