2777
2789
عنوان

چطور شوهرمو راضی کنم

154 بازدید | 7 پست

بچه هااا من یه خریتی کردم شوهرم تک پسره طبقه پایین باباش رو بازسازی کرد ۴ سال پیش ب اندازه یه میلیارد الان خرجش کرد دارم دیونه میشم مادرشوهرم هرروز صبح ساعت ۱۰ میاد هرروز سرهمین ساعت زودتر شاید باید زود ازخواب بیدار بشم خونه رو تروتمیز کنم رختخواب جمع کنم فکرکنید هرروز بخواد براتون مهمون بیاد اونم اول صبح خسته شدم دیگه  شوهرم میگه مستاجری نمیرم درسته سخته ولی حالم داره از زندگی بهم میخوره بابام وخواهرم اومده بودن خونمون غذا کمتر درست کرده بودم شوهرم گیر بابا مامانمو بگو گفتم غذا کمه نمیشه اخه  مامانم رفته بود عروسی ب دلایلی بابام وخواهرم نرفتن نمیخواستم بفهمن ولی اخرش بعد شام اومدن میخوام برم جایی سرراهمو میگیره دخترم صدا گریه اش بیاد سریع میپره پاینن هی میگه چشه خب بچه‌اس گاهی گریه میکنه مگه باید هی توضیح بدم نمیدونم چیکارکنم از طرفی مستاجری سخته از طرفی زندگی نزدیک مادرشوهر دروقفل کنم درو میکوبه دخترمو صدا میزنه تاحالاهزاربار بچه امو خواب زده کرده خودش دروباز میکنه‌میاد تو خسته شدم دیگه

بزودی من مادر میشم قولشو از خدا گرفتم 😍😍 الهی به امیدتو ۱۴۰۳/۳/۱۶ روز تولدمه امسال بهترین هدیه ی تولدو خدا به من داد وقتی فهمیدم توی دلم دلبری لونه کرده😍 شاید دوقلو باشه اخه چند تا فولیکول داشتم من از خدا کم نمیخوام بچه میخوام دوقلو میخوام صحیح و سالم  تاروز تولدم امضای من ب حقیقت تبدیل میشه منم مادر میشم انتظارم تموم میشه خدایاشکرت امشب ۱۴ روز امپول hcgمیگذره هنوز بی بی چک نزدم چون میترسم از منفی شدنش نمیدونم دارمت یانه ولی من هرشب باهات حرف میزنم کاش خدا تورو به من بده  روز تولد امام رضا بی بی چک مثبت شد خداروشکر خودت مواظب تودلی باشه ممنون ازت واقعا عاشقتم خدا خدایا تورو به دو دست بریده ابالفضل قسم میدم قلب بچه ام تشکیل بشه بزودی ممنونم ازت 😍 خدایا خودت مواظب هدیه قشنگ ایی که بهم دادی باش به خودت میسپارم دوست دارم  برام‌حفظش کن❤ دخترم زیباترین هدیه خدا مثل یه کوه پشتت میمونم خداتورو برام حفظ کنه  

چطور شوهرمو راضی کنم برم ازاونجا کم کم دارم فکرمیکنم‌برم بابام تا مجبور بشه بریم ازاونجا ازطرفی مامانم اینا گفته بودن نرو اونجا

بزودی من مادر میشم قولشو از خدا گرفتم 😍😍 الهی به امیدتو ۱۴۰۳/۳/۱۶ روز تولدمه امسال بهترین هدیه ی تولدو خدا به من داد وقتی فهمیدم توی دلم دلبری لونه کرده😍 شاید دوقلو باشه اخه چند تا فولیکول داشتم من از خدا کم نمیخوام بچه میخوام دوقلو میخوام صحیح و سالم  تاروز تولدم امضای من ب حقیقت تبدیل میشه منم مادر میشم انتظارم تموم میشه خدایاشکرت امشب ۱۴ روز امپول hcgمیگذره هنوز بی بی چک نزدم چون میترسم از منفی شدنش نمیدونم دارمت یانه ولی من هرشب باهات حرف میزنم کاش خدا تورو به من بده  روز تولد امام رضا بی بی چک مثبت شد خداروشکر خودت مواظب تودلی باشه ممنون ازت واقعا عاشقتم خدا خدایا تورو به دو دست بریده ابالفضل قسم میدم قلب بچه ام تشکیل بشه بزودی ممنونم ازت 😍 خدایا خودت مواظب هدیه قشنگ ایی که بهم دادی باش به خودت میسپارم دوست دارم  برام‌حفظش کن❤ دخترم زیباترین هدیه خدا مثل یه کوه پشتت میمونم خداتورو برام حفظ کنه  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که مستأجری رو ترجیح دادمالبته شیش سال جنگیدم تا شدابدا راضی نمیشد خیلی اخلاقش تند بود

چیشد که راضی شد

چیشد که راضی شد

خب قضیه ش مفصله  

ولی خب  خیانت کرد  از نوع  خیییبلی بد   

منم پیامارو خوندم  فهمیدم   بعدش گفتم طلاق میگیرم میری ج .نده بازی  عاره؟

دیگه دوتام بچه داشتیم ترسید  جداشم

افتاد خبرش به گریه و التماس  که ابرومو نبر

منم گفتم ازین خرابشده  بریم

اومدم شهر خودم

وگرنه تا قیام قیامت  تن ب مستاجری نمیداد

البته خیانتشم بخاطر دوستای حرومزادش بود  ازون شهر که اومدیم و ازونا دور شد خوب شد  و دیگه چیزی ندیدم

مردم دو دستن از هر دودسته دوری کنید  😏⁦✌️⁩

حاضرم تو قبرستون داخل قبر خالی زندگی کنم ۱ ساعت با اون حیوانها تو یه ساختمون نرم🥲شکر ۱۲ ساعت دورم و قطع ارتباط 

ولی یه روز به خاک سیاه بشینم و گزینه ای جز طبقه ی اول اونا نباشه طلاقو انتخاب میکنم بس که پدرمو دراوردن خیر نبینن به این وقت شب