2777
2789
سینه چپ قبلا سونو دادم چندتا کیست داشت دکتر گفت هیچی نیست نگران نباش التهاب لنف هم داشتم ولی گفت چیز ...

اها خب شاید همون غده لنفاوی چیزی نیست

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسم برم دکتر بگن سرطان

وا😑اول اینکه نگران نباش که سرطان باشه یا نباشه

بعدم کسایی که دورازجون سرطان دارن و بخاطر ترس دیر میرن دکتر زودتر فوت میشن یعنی امکان درمان پایین میاد درواقع(دورازجون)

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

اره میدونم ولی امیدم از دست میدم پسرم کوچیکه

عزیزم راستش از دست شما خیلی حرص خوردم

لطفاً یا برو دکتر یا اینکه اینجا دنبال روش نباش تهش دوتا قرص میخوری دو روز خوبی بعد دوباره روز از نو روزی از نو...

البته نگران نباش هیچی نیست، شاید مربوط به استرس و... باشه شایدم کیست عادی باشه که همه خانوما دارن چیزی نیست

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی