2777
2789

درآمدش چقده؟ 

شما پول میدین برا رزین؟ 

رزین درآمد بیشتری داره یا سرامیک دست ساز

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”

من خودم به شخصه واسه رزین پول نمیدم فقط و فقط جواهر دوزی

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

شوهر من گلدون درست میکنه رزین مصرف میکنه 

درآمد گاهی بده گاهی خوبه گاهی عالیه

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای تو یوتیوب پیدا کردم با جواهر دوزی چه کارا میکنه چه کیفایی میدوزه

وای اره منم می بینم چقدر در آمد و قشنگ هستش خودم دارم یاد می گیرم خیلیییییییی قشنگه

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

وای اره منم می بینم چقدر در آمد و قشنگ هستش خودم دارم یاد می گیرم خیلیییییییی قشنگه

جدی داری یاد میگیری از کجا من متاسفانه طوریم باید یکی کنار دستم انجام بده تا یاد بگیرم

من خودم به شخصه واسه رزین پول نمیدم فقط و فقط جواهر دوزی

سفال و سرامیک دستساز چی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”

جدی داری یاد میگیری از کجا من متاسفانه طوریم باید یکی کنار دستم انجام بده تا یاد بگیرم

منم از یک خانومی که خیلی تو کاشان معروفه و کارگاه های هنری داره دارم یاد میگیرم گیرم🤕🤣🤣

شوهر من گلدون درست میکنه رزین مصرف میکنه درآمد گاهی بده گاهی خوبه گاهی عالیه

با رزین گلدون درست میکنه؟ 

درآمد بدش چقدره میشه بپرسم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای تو یوتیوب پیدا کردم با جواهر دوزی چه کارا میکنه چه کیفایی میدوزه

میشه کانالشو معرفی کنی

من خیلی خوشم میاد 

ولی نه مثلا واسه درامد چون ملیله دوزی و اینا بلدم 

دوست دارم واسه خودم بدوزم 

در پی خوشبختی🤍🌿

من نمیخرم خوشم نمیاد ولی سلیقه ها متفاوت هست دیگه اکثرا دوست دارن

سفال و سرامیک دستساز چی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

رزینی ک خیلی شلووغ باشه بدم میاد توش پر نگین و رنگ

ولی یه مدل ساعت دیدم دورش چوب بود صفحه ساعت فقط رزین بود رنگ کرمی و سفید بدون نگین و شلوغ کاری خیلی خوشم اومد بخرمش