2777
2789
عنوان

یک لحظه بیاین بد جنسی مادر شوهرم

1260 بازدید | 67 پست

از صبح باهاش درمانگاه و همه جا بودم سر ظهر رسیدیم خونه سریع برنج گذاشتم گوشت چرخی گذاشتم بیرون گفتم کته کباب درست کنم اونم گفت برام جیگر کباب کن براش کباب کردم خورد  ناهارمو درست کردم  شوهرم آمد سفره کشیدم یک بشقابم برای مادر شوهرم بردم خورد بعدش برگشت گفت گوشت چرخی که داشتم بذار بیرون برای شب بذار توی شیشه همین الان از فریز بذار بیرون گفتم باشه

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان فهمیدم اشتباهی من گوشت چرخی مادر شوهرم برداشتم کته درست کردم  گوشت چرخی مادر شوهرم گوساله بود مال خودم گوسفندیه الان که گذاشتم بیرون متوجه شدم

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

🤔هاضمه ش دیگع زیادی خوب نیست؟!!!چطور هم جگر خورد هم کته کباب هم شب میخواد گوشت شیشه بخوره😱 می مونه رو دستت ها😵‍💫🙆

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

حس میکنم فهمید گوشت چرخیه گوساله هست و بلافاصله گفت گوشت رو بذار بیرون چند روزه عمل کرده خونه کنه همه چیز بدون منت گذاشتم جلوش

یعنی چی؟چه طرز تعریف کردنه؟مگه یخچالتون یکیه؟اگه هم یخچال یکیه که مواد توشم مال جفتتونه

عمل کرده خونه ماست پدر شوهرم چند تا بسته آورد گذاشت یخچال ما منم گذاشتم کنار بسته بندی خودم

🤔هاضمه ش دیگع زیادی خوب نیست؟!!!چطور هم جگر خورد هم کته کباب هم شب میخواد گوشت شیشه بخوره😱 می مونه ...

تازه یک قدم راه نمیره میگه نمیتونم

چطوری قاطی هستین؟؟!!باهم زندگی میکنید؟

تصادف کردن عمل کرده خونه ماست نزدیک یک هفته است

گوشت شیشه چیه ؟

گوشت میندازی تو شیشه بعد شیشه رو میذاری تو ایجوش به مدت ‌پپج شش ساعت که بپزه

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚