2777
2789
عنوان

خانما باردارم ذخیره آهنم خیلی اومده پایین تحربه دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 23 پست
من با وجود اینکه سرم آهن زده بودم ماه آخر همین بودمتپش قلبت احتمالا به خاطر استرست باشه عزیزم. با دک ...

ن یهویی میاد سراغم قلبم تند و با لرز میزنه.

بعدش ک استرس میگیرم شدید تر میشه و سرمم گیج میره خیلی میترسم نمیخوام این یکی بچمم از دست بدم.

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همو گلبین من اومده بود هفت بعد قلوه گوسفندی و پسته خوردم هر روز دئودنال هم روزی سه تا خوردم اومد یعد ...

قلوه چیه همون جیگیر؟ اخه میگن ضرر داره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳

عزیزم فعلا خوبه نگران نباش با دکترت مشورت کنمن ماه آخر هموگلوبینم ۱۱ بود. به خاطر معده ام نمیتونستم ...

سرم ضرر نداره منم میخوام بزنم اینجوری خیالم راحت تره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کباب ( گوشت قرمز ) 

عصاره ی گوشت قرمز ( خودتون درست کنید )

شربت سه شیره هم من شنیدم خیلی خوبه 

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
ن یهویی میاد سراغم قلبم تند و با لرز میزنه.بعدش ک استرس میگیرم شدید تر میشه و سرمم گیج میره خیلی میت ...

عزیزم منم همینقدر بود هموگلوبینم ولی اینجوری نمیشدم پزشک نیستم ولی به نظرم علایمت بیشتر از استرسته تا کم خونی

بچت الان ۲۹ هفته است اگه خدای نکرده زودم به دنیا بیاد تو دستگاه زنده میمونه پس الکی به خودت استرس نده تاپیک قبلیاتو خوندم قرار نیست چون اون بچت از بین رفته این یکی هم اونجوری بشه. من سر حاملگی اولم بچم سقط شد سنمم بالا بود اینقدر سر حاملگی دوم که میشه بچه اولم به خودم استرس دادم  که نکنه اینم سقط بشه که از استرس زیاد مبتلا به فیبرومیالژیا شدم و هنوزم درگیرم. 

میخوام بگم شمام به امید خدا بچت سالم به دنیا میاد فقط شما خودتو اذیت میکنی. نگران بچت نباش سن حاملگیت بالاست 

در مورد ذخیره آهنتم با دکترت مشورت کن. نیاز باشه سرم آهن بهت میزنه

قلوه چیه همون جیگیر؟ اخه میگن ضرر داره

جیگر نه قلوه گوسفندی نمیدونم باز بپرس ولی من هر روز تا یک ماه خوردم پسته و انواع اجیل بدون نمک هم تا آخرین روز زایمانم هر روز یه مشت خوردم

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

عدس رو شروع کردم صبح ها میجوشونم میخورم تاثیر داره بنظرت؟گردو و پسه هم میخورم هر روز اما ب تعداد کم

اره انشالله لوبیا هم بخور 

چرا گردو پسته کم میخوری بخور اشکالی نداره