2777
2789

فرتین خونم شده ۱۲

همگلوبین ۱۱

تپش قلب اومده سراغم روزی ۳ تا اهن فرفورت دئودنال دکتر تجویز کرده اما بهتر نشدم نگرانم یعنی باز بچم از دست میدم😔

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳

دوستان اگر کسی نیاز به مشاور زنان و زایمان آنلاین داشت من یک مامارو میشناسم که خیلی باسواد و خوش اخلاقه . ویزیت اولشون هم ۳۰ هزارتومنه‌. اگر نیاز داشتین بهم خبر بدین.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خدا نکنه من فلیپ ۳۰ میخوردم خیلی خوب بود اونم امتحان کن

اونم ماه های قبل روزی ۲ تا میخوردم اما انگار تاثیری نداشته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳

عزیزم فعلا خوبه نگران نباش با دکترت مشورت کنمن ماه آخر هموگلوبینم ۱۱ بود. به خاطر معده ام نمیتونستم ...

سلام ۲۹ هفته و ۱ روزم.

دکترم گفت فرفوت دئودنال رو بخورم ۳ تا.

و سونو وزن برم هفته بعد ببینه رشد بچم خوبه یانه

اخه ذخیره اهن ۱۲ کمه.

هموگلوبینم شده ۱۱ گفتن کمه علائم زیاد شده تپش قلب گزگز دست و پا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاثر داشته اگه نمیخوردی میومد پایینماههای آخر جنین زیاد از ذخیره آهن استفاده میکنه چند هفته ای؟

۲۹ هفته و ۱ روز ذخیره از قبل ۱۵ بوده جدیدا شده ۱۲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاثر داشته اگه نمیخوردی میومد پایینماههای آخر جنین زیاد از ذخیره آهن استفاده میکنه چند هفته ای؟

۲۹ هفته و ۱ روز ذخیره از قبل ۱۵ بوده جدیدا شده ۱۲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام ۲۹ هفته و ۱ روزم.دکترم گفت فرفوت دئودنال رو بخورم ۳ تا.و سونو وزن برم هفته بعد ببینه رشد بچم خو ...

من با وجود اینکه سرم آهن زده بودم ماه آخر همین بودم

تپش قلبت احتمالا به خاطر استرست باشه عزیزم. 

با دکترت مشورت کن اگه قرصا جواب نداد برات سرم آهن میزنه نگران نباش 

گردو پسته عدس لوبیا زیاد بخور

عدس رو شروع کردم صبح ها میجوشونم میخورم تاثیر داره بنظرت؟

گردو و پسه هم میخورم هر روز اما ب تعداد کم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

همو گلبین من اومده بود هفت بعد قلوه گوسفندی و پسته خوردم هر روز دئودنال هم روزی سه تا خوردم اومد یعد یک ماه هجده غذا آهن دار زیاد بخور خوب میشی نگران نباش

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا