2777
2789

کارتت ممکنه مشکل داشته باشه . بعدهم واریزیاشون ده روزست . اگه تو کیف پول باسلامت میاد از داخل کیف پول انتقال به حساب بانکیت رو بزن اینکارو باید با اپلیکیشن خود باسلام انجام بدی نه غرفه من 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

موقع تسویه حواست نبوده زدی انتقال به کیف پول باسلام جای انتقال به حساب بانکی 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقع تسویه حواست نبوده زدی انتقال به کیف پول باسلام جای انتقال به حساب بانکی

دوست عزیزم نیاز به آموزش نداشتما

من پنج ساله فروشنده هستم اینا رو بهتر از تو بلدم

حواسم نبوده چیه؟ من خودم همیشه پولم رو میفرستم کیف پولم و بعد از طی شدن وقتش میزنم بیاد حساب بانکیم 

شما قطعا این مدت یا فروشی نداشتی اونجا یا اصلا فروشنده باسلام نیستی

Stay hungry stay foolish

دوست عزیزم نیاز به آموزش نداشتمامن پنج ساله فروشنده هستم اینا رو بهتر از تو بلدمحواسم نبوده چیه؟ من ...

حواست نبوده اونقدر جمله ی وحشتناکی نیست که بخوای بپری به مردم. زشته  جملات ساده انقد به ادم بربخوره. گاهی ادم دستش میخوره گاهی خوب نگاه نکرده